Alt indenfor el-installation i Ølgod, Varde, Grindsted og Ansager

B,R-EL A/S er din lokale el-installatør – hos os er du altid i trygge hænder! Vi kører ud fra vores 4 afdelinger, Grindsted, Ølgod, Varde og Ansager, til kunder i hele området. Vi servicerer både private kunder, erhvervslivet, landbruget og industrivirksomheder i Vestjylland.

Kontakt os i dag på 70 60 27 35 eller skriv til os på info@br-el.dk og vi kontakter dig snareste muligt! 

 

El-installatører med brede kompetencer

Vi garanterer, at du bliver serviceret af erfarne og veluddannede fagfolk. Vi opdaterer løbende vores kompetencer inden for el-området, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste løsninger til vores kunder.

Vores team af el-installatører og specialister kan hjælpe med stort set alt – eksempelvis:

  • Nybyggeri – intelligent installation
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af hvidevarer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer
  • Service på varmepumper
  • Termografering af el-tavler

 

Vi løser alle el opgaver

Hos BR-EL har vi mange erhvervskunder og samarbejdspartnere, men vi laver også mindre opgaver som at skifte stikkontakter, ophængning af lamper, installation af LED spots eller installere lyddæmper i den private bolig.

Er din vaskemaskine eller dit køleskab i stykker? Vi reparerer alle hvidevarer eller finder nyt til dig. I vores butik i Ølgod har vi et bredt sortiment af hvidevarer.

Uanset om opgaven er lille eller stor, så er vores team af dygtige el-installatører klar til at hjælpe. Vi har erfaring med alle forskellige typer af el-opgaver, og vores kunder inkluderer både private, erhverv og industri, landbrug og offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.).

 

Autoriseret el-installatør

Vælger du os, er du garanteret at dine el-installationer er lavet at en autoriseret installatør. Vi udfører alle el-installationer efter den gældende lovgivning, og vores autoriserede el-installatører sørger altid for, at alle installationer virker som de skal.

 

Døgnservice 24/7/365

Du kender os og vi kender dig – det kalder vi personlig service!
Hos BR-EL sidder vi klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Vi rykker ud med det samme 24 timer i døgnet! Kontakt os på vores hovednummer 24 timer i døgnet på ☎ 70 60 27 35.

 

Kontakt os

11 + 5 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10