El-installation i Ølgod, Varde og Grindsted

Mangler du en el-installatør og gerne vil bruge en professionelt og lokal elektriker i og omkring Grindsted, Ølgod og Varde, så kan du trygt ringe til os 📞 70 60 27 35, når du skal have tjekket din el-installationer. BR-EL A/S er din lokale el-installatør – hos os er du altid i trygge hænder!

Vi løser alt fra simple el-installation opgaver til større projekter og vores elektrikere kører ud fra vores 3 el-afdelinger i Grindsted, Ølgod og Varde til kunder i hele Vestjylland og servicerer både private kunder, erhvervslivet, landbruget og industrivirksomheder.

Som lokal el-installatør yder vi altid professionel og kvalitetsbevist arbejde til en fair pris. Det er vigtigt for os at vores kunder og samarbejdspartnere altid føler sig trygge i vores hænder uanset om det er privat eller erhvervskunder. Vores arbejde er kendt for at være solidt og dygtigt og vi går ikke før er tilfreds.

Kontakt os i dag på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk

El-installatører med høj faglighed

Hos BR-EL bliver du altid hjulpet og serviceret af erfarne og veluddannede fagfolk når det gælder din el-installation. El-brancen er i rivende udvikling og vi opdaterer løbende vores kompetencer inden for el-området, så vi altid kan tilbyde dig de nyeste og mest energirigtige el-løsninger. Som elektrikere har vi mange års erfaring inden for el-branchen og det er vigtigt for os hele tiden at udvikle os. Vi er en del af TS-gruppen, som er en landsdækkende kæde af el-installatører, som sammen løfter og udvikler hinanden.

Vi sikrer at vi altid har de nyeste kurser og er opdateret på regler og betingelser i el-branchen. Det er et område, hvor fejl og gamle installationer kan have fatale fejl, derfor sikrer vi altid at vores medarbejdere er opdateret og ved, hvad de laver, så du som kunde kan være helt tryg.

Fordelen ved at vælge en lokal og større elektriker-virksomhed med mange års erfaring også i lokalområdet – er at det er din garanti. Vi samler på glade og tilfredse kunder, og vi ved at der er større chance for at få nye og flere kunder, ved at behandle alle på den bedste måde. Uanset om du er ny kunde eller har været med fra starten så er du vigtig for os. Det gælder både privat men også i landbruget, produktionen og virksomhederne.

Vores lokale afdelinger i Grindsted, Varde og Ølgod har el-installatører og specialister som kan hjælpe med:

 

EL-sikkerhed med termografering og transientbeskyttelse

Vi løser alle el opgaver

Hos BR-EL har vi mange erhvervskunder og samarbejdspartnere, men vi laver også mindre opgaver som at skifte stikkontakter, ophængning af lamper, installation af LED spots eller installere lyddæmper i den private bolig.

Er din vaskemaskine eller dit køleskab i stykker? Vi reparerer alle hvidevarer eller finder nyt til dig. I vores butik i Ølgod har vi et bredt sortiment af hvidevarer.

Uanset om opgaven er lille eller stor, så er vores team af dygtige el-installatører klar til at hjælpe. Vi har erfaring med alle forskellige typer af el-opgaver, og vores kunder inkluderer både private, erhverv og industri, landbrug og offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.).

 

Autoriseret el-installatør

Vælger du os, er du garanteret at dine el-installationer er lavet at en autoriseret installatør. Vi udfører alle el-installationer efter den gældende lovgivning, og vores autoriserede el-installatører sørger altid for, at alle installationer virker som de skal.

 

Døgnservice 24/7/365

Du kender os og vi kender dig – det kalder vi personlig service!
Hos BR-EL sidder vi klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Vi rykker ud med det samme 24 timer i døgnet!

Kontakt os på vores hovednummer 24 timer i døgnet på ☎ 70 60 27 35.

 

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10