Elektriker Varde

Søger du en kvalificeret elektriker i Varde, som er seriøs omkring alle typer el-installationer? Så kan du trygt indstille søgningen ved BR-EL i Varde. Vi servicerer både private kunder, erhvervslivet, landbruget og industrivirksomheder i Vestjylland.

Som lokal elektriker i Varde yder vi altid professionel og kvalitetsbevist arbejde til en fair pris. Det er vigtigt for os at vores kunder og samarbejdspartnere altid føler sig trygge i vores hænder uanset om det er privat eller erhvervskunder. Vores arbejde er kendt for at være solidt og dygtigt og vi går ikke før er tilfreds.

Kontakt os i dag på 70 60 27 35 eller skriv til os på info@br-el.dk og vi kontakter dig snareste muligt!

 

Som lokal elektriker i Varde kan vi hjælpe med :

Elektriker Varde

Vi løser alle el opgaver i Varde

Hos BR-EL i Varde har vi mange erhvervskunder og samarbejdspartnere, men vi laver også mindre opgaver som at skifte stikkontakter, ophængning af lamper, installation af LED spots eller installere lyddæmper i den private bolig.

Er din vaskemaskine eller dit køleskab i stykker? Vi reparerer alle hvidevarer eller finder nyt til dig. I vores butik i Ølgod har vi et bredt sortiment af hvidevarer.

Uanset om opgaven er lille eller stor, så er vores team af dygtige el-installatører klar til at hjælpe. Vi har erfaring med alle forskellige typer af el-opgaver, og vores kunder inkluderer både private, erhverv og industri, landbrug og offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.) i Varde, Grindsted og Ølgod. 

 

Elektriker med Døgnservice 24/7 i Varde

Du kender os og vi kender dig – det kalder vi personlig service! Vi er din lokale elektriker i Varde og sidder altid klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation uden for normale åbningstider. Vi rykker ud med det samme 24 timer i døgnet! Kontakt os på vores hovednummer 24 timer i døgnet på ☎ 70 60 27 35.

Kontakt os

7 + 7 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10