Elektriker | Lokal el-installatør Ølgod, Varde, Grindsted | BR-EL A/S

BR-EL A/S – din lokale elektriker i Ølgod, Varde og Grindsted

BR-EL A/S er en elektriker- og el-installationsvirksomhed beliggende i Ølgod, Varde og Grindsted. Vi laver almindeligt el-arbejde for industri, landbrug, andre erhverv, private og det offentlige. Derudover har vi specialkompetencer inden for bl.a. termografering af el-tavler og varmepumper.

Som lokal elektriker servicerer vi kunder i Vestjylland med udgangspunkt i Ølgod, Grindsted og Varde. Ingen opgave er for lille eller stor og uanset størrelsen på opgaven, så leverer vores elektrikere og el-installatører altid godt kvalitetsarbejde.

BR-EL A/S beskæftiger i alt omkring 30 elektrikere fordelt på de 3 byer – Ølgod, Grindsted og Varde.

Kontakt os i dag på ☎ 70 60 27 35 eller info@br-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt – vi ser frem til at høre fra dig!

Elektriker Varde Grindsted Ølgod
El-installatør Varde Grindsted Ølgod

Elektriker med døgnvagt – 24/7 året rundt i Grindsted, Varde og Ølgod

Hos BR-EL sidder vi klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Vores elektrikere rykker ud med det samme, 24 timer i døgnet til Ølgod, Varde og Grindsted.

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores døgnvagt telefon ☎ 70 60 27 35. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende i Ølgod, Varde og Grindsted.

Vi har lavet alle former for el-installationer de sidste 35 år og er opdateret på de nyeste muligheder inden for el-området. Vi gør meget ud af at efteruddanne vores medarbejdere og lærlinge, hvilket sikrer vores kunder, at de altid får kompetente elektrikere eller el-installatører ud til opgaven.

Vores motiverede el-installatører kan bl.a. hjælpe dig med:

Se hvilke specialer og andre kompetencer vi udfører under fanen ’Vi tilbyder’ i menulinjen.

Hvidevarer Ølgod Varde Grindsted

Hvidevareservice

Hos BR-EL har vi et team af dygtige installatører og montører der kan hjælpe med alt lige fra levering, montering og tilslutning af hvidevarer (også industrihvidevarer), eller til akut hjælp med reparation af dine installationer.

Kontakt

Ring til vores hovednummer 70 60 27 35 eller send en mail til info@br-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Du kan også benytte de lokale numre:

Tlf. Grindsted: 75 32 11 33
Tlf. Ølgod:       75 24 42 10
Tlf. Varde:       75 22 24 11

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10