Elektriker i Grindsted

Søger du en dygtig og erfaren elektriker i Grindsted, som er seriøs omkring alle typer el-installationer? Så kan du trygt kontakte BR-EL i Grindsted. Vi servicerer både private kunder, erhvervslivet, landbruget og industrivirksomheder i hele Vestjylland – vi har afdelinger i både Grindsted, Varde og Ølgod, hvor vores elektrikere kører ud fra.

Som lokal elektriker i Grindsted yder vi altid professionel og kvalitetsbevist arbejde til en fair pris. Det er vigtigt for os at vores kunder og samarbejdspartnere altid føler sig trygge i vores hænder uanset om det er privat eller erhvervskunder. Vores arbejde er kendt for at være solidt og dygtigt og vi går ikke før er tilfreds.

Brug for en elektriker i Grindsted ➡️  kontakt os i dag på 70 60 27 35 eller skriv til os på info@br-el.dk.

 

Som lokal elektriker i Grindsted kan vi hjælpe med :

Læs mere om BR-EL 

Elektriker-grindsted

Elektriker med døgnservice i Grindsted – 365 dage om året

Du kender os og vi kender dig – det kalder vi personlig service!

Vi er din lokale elektriker i Grindsted og sidder altid klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation uden for normale åbningstider. Vi rykker ud med det samme 24 timer i døgnet! Kontakt os på vores hovednummer 24 timer i døgnet på ☎ 70 60 27 35.

El-installatør-grindsted

Autoriseret el-installatør i Grindsted

BR-EL er autoriseret el-installatør, som giver dig dem tryghed du har brug for til at udføre professionelt el-arbejde. Vi er en del af TS-gruppen, som er en landsdækkende netværk af el-installatører og er altid opdateret med nyeste viden på el-området.

 

Stor erfaring i lokal området 

Som elektriker og autoriseret el-installatør i Grindsted har lavet alle former for el-installationer de sidste 35 år. Vi er opdateret på de nyeste muligheder inden for el-området. Vi gør meget ud af at efteruddanne vores medarbejdere og lærlinge, hvilket sikrer vores kunder, at de altid får kompetente elektrikere eller el-installatører ud til opgaven.

Hvidevareservice i Grindsted

Hos BR-EL i Grindsted har vi et team af dygtige el-installatører og montører, der kan hjælpe med alt lige fra levering, montering og tilslutning af hvidevarer (også industrihvidevarer), eller til akut hjælp med reparation af dine installationer.

Ring til vores hovednummer 70 60 27 35 eller send en mail til info@br-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os

9 + 11 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10