Netværksinstallationer

BR-El hjælper både private og erhverv med installation og montering af datanetværk. Vi leverer en skræddersyet netværksinstallation både i dit private hjem og på din arbejdsplads.

Mange anser en hurtig og stabil netværksforbindelse som det moderne menneskes livline! Netværksforbindelsen er en central del af de fleste moderne boliger og kontorer, uanset om du bruger WIFI eller kabel.

Kontakt BR-EL på ☎ 70 60 27 35 eller på info@br-el.dk– vi har en god og stabil netværksløsning til dig til dit hjem eller i virksomheden.

Få et hurtigt og stabilt netværk hjemme

Trådløst Wi-Fi er omdrejningspunktet i de fleste danske hjem, men også ofte en grund til frustration. Mange oplever, at deres Wi-Fi kører langsomt, når børnene spiller online, hvis der samtidig streames film eller musik og hvis du har en hjemmearbejdsplads.

Der er ofte flere grunde til at Wi-Fi er langsomt og ustabilt. Internethastigheden er ikke kun afhængig af din internetleverandør eller den bredbåndspakke, du betaler for. Opbygningen af dit hjemmenetværk har stor betydning.

Nogle gange kan du måle mindre gode hastigheder, end du betaler for – tit fordi routeren ikke er placeret det mest optimale sted i huset. Routeren er den der fordeler signalet fra internettet til dine enheder via kabel eller wi-fi.

Måske kan det også skyldes, at din router ikke kan håndtere de tunge datamængder der er behov for ved fx online spil og streaming. Eller måske er der for mange tablets, spillemaskiner, smart TV’er og computere tilkoblet netværket på samme tid.

Kontakt BR-EL, så vi kan hjælpe dig med gøre dit hjemme-netværk mere stabilt og hurtigt. Vi har bred faglig viden om gode netværksløsninger og hjælper dig også med at vælge optimale routere, switches og forlængere til netværk samt optimale placeringer af disse.

 

Netværksinstallation på arbejdet

Et hurtigt og stabilt netværk er utroligt vigtigt på arbejdspladsen for er netværkshastigheden høj, er produktionen høj og medarbejderne oplever større effektivitet på jobbet.

Kommunikationen på en arbejdsplads er ekstremt afhængig af et solidt netværk og vi sætter derfor en ære i at give jer en hurtig og effektiv service, så I kan komme videre med jeres arbejde. Vi sikrer jer en driftssikkerhed og en montering og service af høj kvalitet.

Kontakt os 

11 + 1 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde
bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted
info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod
bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10