Cookie- og privatlivspolitik BR-EL

Cookiepolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. Nür du besøger vores hjemmeside, bliver der indsamlet en rÌkke oplysninger om dig, din computer og din adfÌrd pü websitet. I vores cookiepolitik kan du lÌse mere om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

 
1 Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden ved dit nÌste besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato og gør det muligt at genkende din IP-adresse. Cookies placeres, nür du accepterer brug af cookies.
Retsgrundlaget for behandling af din IP-adresse er dit samtykke, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

 
2 Hvordan undgĂĽr jeg cookies?

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer dog kunne blive mindre relevante for dig og optrĂŚde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan fĂĽ adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparten Google Analytics.
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan fü yderligere oplysninger om, hvordan du undgür cookies ved at klikke pü dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering/

 
3 Hvor lang tid opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra vores hjemmeside, vil blive opbevaret i højest 24 müneder fra sidste gang, du var inde pü hjemmesiden. Hver gang du besøger vores hjemmeside igen, forlÌnges perioden. De pügÌldende cookies opbevares derfor højest i 24 müneder fra dit sidste besøg pü vores hjemmeside.

 

4 Hvad bruges cookies til pĂĽ vores hjemmeside?

Vi bruger cookies til statistik, tilpasning og opretholdelse af indhold og tjenester, sü de stemmer overens med dine og andre brugeres interesser og ønsker.

 

5 Cookies fra vores samarbejdspartnere

Vi bruger Google Analytics som et statistikvÌrktøj, sü vi bedre kan tilpasse indholdet af vores hjemmeside til det, der er mest relevant for dig.
For at kunne det, sender Google Analytics cookies via vores hjemmeside.
Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke til brug af cookies.
Google kan videregive oplysninger til andre parter, hvis loven krĂŚver det, eller hvis en anden part skal behandle oplysninger pĂĽ vegne af Google.

Facebook sender ogsĂĽ cookies via vores hjemmeside.

 

6 Mere om cookies

Vores cookiepolitik er baseret på kravene i: ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til hvilke cookies, der lagres på din computer.
Derudover behandler vi de personoplysninger, som vi eventuelt modtager i cookies i overensstemmelse med persondataforordningen.

 

7 Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at fü indsigt i de personoplysninger, vi eventuelt behandler i forbindelse med vores brug af cookies. Du har ogsü ret til at fü rettet eventuelle fejl. Du har i visse tilfÌlde ret til at fü slettet dine oplysninger, fü begrÌnset behandlingen, gøre indsigelse mod behandlingen og fü dine oplysninger udleveret digitalt.

 

8 Kontakt udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
BR-EL A/S
CVR-nr. 26535425
Jernbanegade 7 – 11
6870 Ølgod
E-mail: info@br-el.dk
Telefonnummer: 70 60 27 35

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder eller har spørgsmül til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

 

9 Ændring af cookiepolitik

BR-EL A/S forbeholder sig retten til at foretage ĂŚndringer i eller opdatere denne cookiepolitik.

Senest opdateret: d. 04-05-2020

Privatlivspolitik

 

1 Behandling af personoplysninger

BR-EL A/S er en elektriker- og elinstallationsvirksomhed og behandler personoplysninger om de kunder, vi betjener og servicerer med vores ydelser i form af almindeligt el-arbejde, samt vores specialiserede kompetencer inden for bl.a. termografering af el-tavler og varmepumper.
Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan BR-EL A/S behandler disse personoplysninger og hvilke rettigheder, registrerede personer har i den forbindelse.

 

2 Dataansvarlig

BR-EL A/S er dataansvarlig og sikrer at behandlingen af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med gĂŚldende databeskyttelseslovgivning.

Kontaktoplysninger:

BR-EL A/S
CVR-nr. 26535425
Jernbanegade 7 – 11
6870 Ølgod
Kontaktperson: Maiken Kaldahl Rasmussen
E-mail: info@br-el.dk
Telefonnummer: 70 60 27 35

 

3 Hvad er formĂĽlet med behandlingen?

FormĂĽlet med vores behandling af personoplysninger er at kunne servicere kunden, samt at opfylde kontrakten med kunden.

 

4 Hvilke personoplysninger behandler BR-EL A/S?

BR-EL A/S behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for, at vi kan servicere vores kunder.
Ved indgüelse af en aftale registrerer vi de personoplysninger, som kunden selv afgiver til os, og som er nødvendige for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Vi behandler disse personoplysninger for at kunne ekspedere kundens køb og betjene kunden pü bedste vis, samt for at overholde gÌldende lovgivning.

Følgende almindelige personoplysninger om kunder registreres, hvis det er nødvendigt og relevant for kundeforholdet: Kundens kontaktoplysninger dvs. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og købshistorik.
Ligeledes behandler vi personoplysninger, hvis kunden har sat kryds i boksen: ”ja tak til nyhedsbreve” på vores hjemmeside og dermed givet sit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

I den forbindelse vil følgende almindelige personoplysninger registreres: Kundens navn, e-mailadresse, købshistorik.
Et samtykke til modtagelse af nyhedsbreve kan altid trÌkkes tilbage. Dette gøres ved at benytte linket i den enkelte nyhedsmail eller ved at kontakte BR-EL A/S direkte via info@br-el.dk og oplyse, at man ikke lÌngere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

4.1 Hvad er Retsgrundlaget?

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger er følgende:
• Behandlingen er nødvendig for opfyldelse af den aftale vi har med en kunde, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.
• Behandlingen er nødvendig for, at vi eller vores kunde kan forfølge en legitim interesse, jf. persondataforordningens artikel 6. stk. 1, litra f.

 

5 Videregives personoplysningerne?

Personoplysningerne videregives kun i det omfang, det er relevant for at kunne servicere kunden og opfylde aftalen eller for at overholde gĂŚldende lovgivning.
Personoplysningerne vil i de tilfÌlde alene blive videregivet til samarbejdspartnere, som har til opgave at varetage nødvendige funktioner for BR-EL A/S i forbindelse med udøvelse af vores virksomhed og hündtering af kundeforholdet.

BR-EL A/S videregiver ved behov alene personoplysninger til følgende kategorier af samarbejdspartnere: IT-leverandør, revisorforbindelse, advokatforbindelse, fragtfirma og konsulenter fra leverandører, ifm. vejledning pü eks. kundens adresse.
BR-EL A/S har indgüet fornødne databehandleraftaler med de relevante databehandlere, som sikring for at de overholder gÌldende lovgivning om persondatabeskyttelse.

 

6 Opbevaring og sletning af personoplysninger

Nür en kunde henvender sig for at fü vores assistance eller vil købe en vare, opretter vi digitalt en opgave hvor henvendelsen vil blive gemt sammen med de oplysninger, som vi modtager fra kunden. Her vil de personoplysninger, vi behandler, ogsü blive opbevaret.
Dine personoplysninger opbevares sü lÌnge vi yder assistance til dig eller opretholder et løbende kundeforhold.
Ved ophør af vores assistance eller kundeforholdet, vil dine personoplysninger blive slettet 5 ür efter at du har modtaget din vare eller seneste service, jf. bogføringsloven. Dette gÌlder dog ikke din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf, for at vi kan sende dig nyhedsbreve og relevante tilbud. Samtykket til denne behandling kan til enhver tid trÌkkes tilbage ved at trykke pü linket i den enkelte nyhedsmail.
I BR-EL A/S har vi høje standarder for sikkerhed, nür det gÌlder beskyttelsen af dine personoplysninger. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt, og vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre databeskyttelse i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

 

7 Hvilke rettigheder har en registreret?

Som registreret har du ret til at fĂĽ indsigt i dine personoplysninger og fĂĽ rettet eventuelle fejl.

Du har i visse tilfÌlde ret til at fü slettet de personoplysninger, som BR-EL A/S har registreret om dig. Ønsker du at fü slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pülagt at skulle gemme eller er nødvendige for, at vi kan betjene dig som kunde.

Man har som registreret, i visse tilfÌlde, ret til at fü begrÌnset behandlingen, gøre indsigelse mod behandlingen og fü sine personoplysninger udleveret digitalt.

Er behandlingen af personoplysninger baseret pü et samtykke fra dig, har du ret til at trÌkke samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører.

Ønsker du som registreret at gøre brug af ovenfor nÌvnte muligheder eller har spørgsmül til vores behandling af personoplysninger, kan vi kontaktes pü: info@br-el.dk.

 

8 Klage

En registreret kan klage over behandling af sine personoplysninger til Datatilsynet.
Datatilsynets kontaktoplysninger kan findes pĂĽ www.datatilsynet.dk.

 

9 Ændring af privatlivspolitik

BR-EL A/S forbeholder sig retten til at foretage ĂŚndringer i eller opdatere denne privatlivspolitik.

Senest opdateret: d. 04-05-2020

Kontakt os 

14 + 12 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde
bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted
info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod
bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10