Cookie- og privatlivspolitik BR-EL

Cookiepolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du besøger vores hjemmeside, bliver der indsamlet en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I vores cookiepolitik kan du læse mere om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

 
1 Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden ved dit næste besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato og gør det muligt at genkende din IP-adresse. Cookies placeres, når du accepterer brug af cookies.
Retsgrundlaget for behandling af din IP-adresse er dit samtykke, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

 
2 Hvordan undgår jeg cookies?

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer dog kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparten Google Analytics.
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering/

 
3 Hvor lang tid opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra vores hjemmeside, vil blive opbevaret i højest 24 måneder fra sidste gang, du var inde på hjemmesiden. Hver gang du besøger vores hjemmeside igen, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor højest i 24 måneder fra dit sidste besøg på vores hjemmeside.

 

4 Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside?

Vi bruger cookies til statistik, tilpasning og opretholdelse af indhold og tjenester, så de stemmer overens med dine og andre brugeres interesser og ønsker.

 

5 Cookies fra vores samarbejdspartnere

Vi bruger Google Analytics som et statistikværktøj, så vi bedre kan tilpasse indholdet af vores hjemmeside til det, der er mest relevant for dig.
For at kunne det, sender Google Analytics cookies via vores hjemmeside.
Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke til brug af cookies.
Google kan videregive oplysninger til andre parter, hvis loven kræver det, eller hvis en anden part skal behandle oplysninger på vegne af Google.

Facebook sender også cookies via vores hjemmeside.

 

6 Mere om cookies

Vores cookiepolitik er baseret på kravene i: ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til hvilke cookies, der lagres på din computer.
Derudover behandler vi de personoplysninger, som vi eventuelt modtager i cookies i overensstemmelse med persondataforordningen.

 

7 Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi eventuelt behandler i forbindelse med vores brug af cookies. Du har også ret til at få rettet eventuelle fejl. Du har i visse tilfælde ret til at få slettet dine oplysninger, få begrænset behandlingen, gøre indsigelse mod behandlingen og få dine oplysninger udleveret digitalt.

 

8 Kontakt udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
BR-EL A/S
CVR-nr. 26535425
Jernbanegade 7 – 11
6870 Ølgod
E-mail: info@br-el.dk
Telefonnummer: 70 60 27 35

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder eller har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

 

9 Ændring af cookiepolitik

BR-EL A/S forbeholder sig retten til at foretage ændringer i eller opdatere denne cookiepolitik.

Senest opdateret: d. 04-05-2020

Privatlivspolitik

 

1 Behandling af personoplysninger

BR-EL A/S er en elektriker- og elinstallationsvirksomhed og behandler personoplysninger om de kunder, vi betjener og servicerer med vores ydelser i form af almindeligt el-arbejde, samt vores specialiserede kompetencer inden for bl.a. termografering af el-tavler og varmepumper.
Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan BR-EL A/S behandler disse personoplysninger og hvilke rettigheder, registrerede personer har i den forbindelse.

 

2 Dataansvarlig

BR-EL A/S er dataansvarlig og sikrer at behandlingen af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Kontaktoplysninger:

BR-EL A/S
CVR-nr. 26535425
Jernbanegade 7 – 11
6870 Ølgod
Kontaktperson: Maiken Kaldahl Rasmussen
E-mail: info@br-el.dk
Telefonnummer: 70 60 27 35

 

3 Hvad er formålet med behandlingen?

Formålet med vores behandling af personoplysninger er at kunne servicere kunden, samt at opfylde kontrakten med kunden.

 

4 Hvilke personoplysninger behandler BR-EL A/S?

BR-EL A/S behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for, at vi kan servicere vores kunder.
Ved indgåelse af en aftale registrerer vi de personoplysninger, som kunden selv afgiver til os, og som er nødvendige for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Vi behandler disse personoplysninger for at kunne ekspedere kundens køb og betjene kunden på bedste vis, samt for at overholde gældende lovgivning.

Følgende almindelige personoplysninger om kunder registreres, hvis det er nødvendigt og relevant for kundeforholdet: Kundens kontaktoplysninger dvs. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og købshistorik.
Ligeledes behandler vi personoplysninger, hvis kunden har sat kryds i boksen: ”ja tak til nyhedsbreve” på vores hjemmeside og dermed givet sit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

I den forbindelse vil følgende almindelige personoplysninger registreres: Kundens navn, e-mailadresse, købshistorik.
Et samtykke til modtagelse af nyhedsbreve kan altid trækkes tilbage. Dette gøres ved at benytte linket i den enkelte nyhedsmail eller ved at kontakte BR-EL A/S direkte via info@br-el.dk og oplyse, at man ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

4.1 Hvad er Retsgrundlaget?

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger er følgende:
• Behandlingen er nødvendig for opfyldelse af den aftale vi har med en kunde, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.
• Behandlingen er nødvendig for, at vi eller vores kunde kan forfølge en legitim interesse, jf. persondataforordningens artikel 6. stk. 1, litra f.

 

5 Videregives personoplysningerne?

Personoplysningerne videregives kun i det omfang, det er relevant for at kunne servicere kunden og opfylde aftalen eller for at overholde gældende lovgivning.
Personoplysningerne vil i de tilfælde alene blive videregivet til samarbejdspartnere, som har til opgave at varetage nødvendige funktioner for BR-EL A/S i forbindelse med udøvelse af vores virksomhed og håndtering af kundeforholdet.

BR-EL A/S videregiver ved behov alene personoplysninger til følgende kategorier af samarbejdspartnere: IT-leverandør, revisorforbindelse, advokatforbindelse, fragtfirma og konsulenter fra leverandører, ifm. vejledning på eks. kundens adresse.
BR-EL A/S har indgået fornødne databehandleraftaler med de relevante databehandlere, som sikring for at de overholder gældende lovgivning om persondatabeskyttelse.

 

6 Opbevaring og sletning af personoplysninger

Når en kunde henvender sig for at få vores assistance eller vil købe en vare, opretter vi digitalt en opgave hvor henvendelsen vil blive gemt sammen med de oplysninger, som vi modtager fra kunden. Her vil de personoplysninger, vi behandler, også blive opbevaret.
Dine personoplysninger opbevares så længe vi yder assistance til dig eller opretholder et løbende kundeforhold.
Ved ophør af vores assistance eller kundeforholdet, vil dine personoplysninger blive slettet 5 år efter at du har modtaget din vare eller seneste service, jf. bogføringsloven. Dette gælder dog ikke din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf, for at vi kan sende dig nyhedsbreve og relevante tilbud. Samtykket til denne behandling kan til enhver tid trækkes tilbage ved at trykke på linket i den enkelte nyhedsmail.
I BR-EL A/S har vi høje standarder for sikkerhed, når det gælder beskyttelsen af dine personoplysninger. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt, og vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre databeskyttelse i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

 

7 Hvilke rettigheder har en registreret?

Som registreret har du ret til at få indsigt i dine personoplysninger og få rettet eventuelle fejl.

Du har i visse tilfælde ret til at få slettet de personoplysninger, som BR-EL A/S har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme eller er nødvendige for, at vi kan betjene dig som kunde.

Man har som registreret, i visse tilfælde, ret til at få begrænset behandlingen, gøre indsigelse mod behandlingen og få sine personoplysninger udleveret digitalt.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører.

Ønsker du som registreret at gøre brug af ovenfor nævnte muligheder eller har spørgsmål til vores behandling af personoplysninger, kan vi kontaktes på: info@br-el.dk.

 

8 Klage

En registreret kan klage over behandling af sine personoplysninger til Datatilsynet.
Datatilsynets kontaktoplysninger kan findes på www.datatilsynet.dk.

 

9 Ændring af privatlivspolitik

BR-EL A/S forbeholder sig retten til at foretage ændringer i eller opdatere denne privatlivspolitik.

Senest opdateret: d. 04-05-2020

Kontakt os

9 + 10 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10