Cookie- og privatlivspolitik BR-EL

Cookiepolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. N√•r du bes√łger vores hjemmeside, bliver der indsamlet en r√¶kke oplysninger om dig, din computer og din adf√¶rd p√• websitet. I vores cookiepolitik kan du l√¶se mere om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

 
1 Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden ved dit n√¶ste bes√łg og som g√łr det muligt at sende individualiseret information til din browser. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato og g√łr det muligt at genkende din IP-adresse. Cookies placeres, n√•r du accepterer brug af cookies.
Retsgrundlaget for behandling af din IP-adresse er dit samtykke, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

 
2 Hvordan undgår jeg cookies?

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer dog kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparten Google Analytics.
Hvis du ikke √łnsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, f√łr der gemmes en cookie. Du kan f√• yderligere oplysninger om, hvordan du undg√•r cookies ved at klikke p√• dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering/

 
3 Hvor lang tid opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra vores hjemmeside, vil blive opbevaret i h√łjest 24 m√•neder fra sidste gang, du var inde p√• hjemmesiden. Hver gang du bes√łger vores hjemmeside igen, forl√¶nges perioden. De p√•g√¶ldende cookies opbevares derfor h√łjest i 24 m√•neder fra dit sidste bes√łg p√• vores hjemmeside.

 

4 Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside?

Vi bruger cookies til statistik, tilpasning og opretholdelse af indhold og tjenester, s√• de stemmer overens med dine og andre brugeres interesser og √łnsker.

 

5 Cookies fra vores samarbejdspartnere

Vi bruger Google Analytics som et statistikv√¶rkt√łj, s√• vi bedre kan tilpasse indholdet af vores hjemmeside til det, der er mest relevant for dig.
For at kunne det, sender Google Analytics cookies via vores hjemmeside.
Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke til brug af cookies.
Google kan videregive oplysninger til andre parter, hvis loven kræver det, eller hvis en anden part skal behandle oplysninger på vegne af Google.

Facebook sender også cookies via vores hjemmeside.

 

6 Mere om cookies

Vores cookiepolitik er baseret p√• kravene i: ‚ÄĚBekendtg√łrelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr‚ÄĚ. Bekendtg√łrelsen indeholder en r√¶kke regler ang√•ende information om og samtykke til hvilke cookies, der lagres p√• din computer.
Derudover behandler vi de personoplysninger, som vi eventuelt modtager i cookies i overensstemmelse med persondataforordningen.

 

7 Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at f√• indsigt i de personoplysninger, vi eventuelt behandler i forbindelse med vores brug af cookies. Du har ogs√• ret til at f√• rettet eventuelle fejl. Du har i visse tilf√¶lde ret til at f√• slettet dine oplysninger, f√• begr√¶nset behandlingen, g√łre indsigelse mod behandlingen og f√• dine oplysninger udleveret digitalt.

 

8 Kontakt udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
BR-EL A/S
CVR-nr. 26535425
Jernbanegade 7 – 11
6870 √ėlgod
E-mail: info@br-el.dk
Telefonnummer: 70 60 27 35

√ėnsker du at g√łre brug af dine rettigheder eller har sp√łrgsm√•l til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

 

9 Ændring af cookiepolitik

BR-EL A/S forbeholder sig retten til at foretage ændringer i eller opdatere denne cookiepolitik.

Senest opdateret: d. 04-05-2020

Privatlivspolitik

 

1 Behandling af personoplysninger

BR-EL A/S er en elektriker- og elinstallationsvirksomhed og behandler personoplysninger om de kunder, vi betjener og servicerer med vores ydelser i form af almindeligt el-arbejde, samt vores specialiserede kompetencer inden for bl.a. termografering af el-tavler og varmepumper.
Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan BR-EL A/S behandler disse personoplysninger og hvilke rettigheder, registrerede personer har i den forbindelse.

 

2 Dataansvarlig

BR-EL A/S er dataansvarlig og sikrer at behandlingen af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Kontaktoplysninger:

BR-EL A/S
CVR-nr. 26535425
Jernbanegade 7 – 11
6870 √ėlgod
Kontaktperson: Maiken Kaldahl Rasmussen
E-mail: info@br-el.dk
Telefonnummer: 70 60 27 35

 

3 Hvad er formålet med behandlingen?

Formålet med vores behandling af personoplysninger er at kunne servicere kunden, samt at opfylde kontrakten med kunden.

 

4 Hvilke personoplysninger behandler BR-EL A/S?

BR-EL A/S behandler kun de personoplysninger, der er n√łdvendige for, at vi kan servicere vores kunder.
Ved indg√•else af en aftale registrerer vi de personoplysninger, som kunden selv afgiver til os, og som er n√łdvendige for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Vi behandler disse personoplysninger for at kunne ekspedere kundens k√łb og betjene kunden p√• bedste vis, samt for at overholde g√¶ldende lovgivning.

F√łlgende almindelige personoplysninger om kunder registreres, hvis det er n√łdvendigt og relevant for kundeforholdet: Kundens kontaktoplysninger dvs. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og k√łbshistorik.
Ligeledes behandler vi personoplysninger, hvis kunden har sat kryds i boksen: ‚ÄĚja tak til nyhedsbreve‚ÄĚ p√• vores hjemmeside og dermed givet sit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

I den forbindelse vil f√łlgende almindelige personoplysninger registreres: Kundens navn, e-mailadresse, k√łbshistorik.
Et samtykke til modtagelse af nyhedsbreve kan altid tr√¶kkes tilbage. Dette g√łres ved at benytte linket i den enkelte nyhedsmail eller ved at kontakte BR-EL A/S direkte via info@br-el.dk og oplyse, at man ikke l√¶ngere √łnsker at modtage vores nyhedsbreve.

4.1 Hvad er Retsgrundlaget?

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger er f√łlgende:
‚ÄĘ Behandlingen er n√łdvendig for opfyldelse af den aftale vi har med en kunde, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.
‚ÄĘ Behandlingen er n√łdvendig for, at vi eller vores kunde kan forf√łlge en legitim interesse, jf. persondataforordningens artikel 6. stk. 1, litra f.

 

5 Videregives personoplysningerne?

Personoplysningerne videregives kun i det omfang, det er relevant for at kunne servicere kunden og opfylde aftalen eller for at overholde gældende lovgivning.
Personoplysningerne vil i de tilf√¶lde alene blive videregivet til samarbejdspartnere, som har til opgave at varetage n√łdvendige funktioner for BR-EL A/S i forbindelse med ud√łvelse af vores virksomhed og h√•ndtering af kundeforholdet.

BR-EL A/S videregiver ved behov alene personoplysninger til f√łlgende kategorier af samarbejdspartnere: IT-leverand√łr, revisorforbindelse, advokatforbindelse, fragtfirma og konsulenter fra leverand√łrer, ifm. vejledning p√• eks. kundens adresse.
BR-EL A/S har indg√•et forn√łdne databehandleraftaler med de relevante databehandlere, som sikring for at de overholder g√¶ldende lovgivning om persondatabeskyttelse.

 

6 Opbevaring og sletning af personoplysninger

N√•r en kunde henvender sig for at f√• vores assistance eller vil k√łbe en vare, opretter vi digitalt en opgave hvor henvendelsen vil blive gemt sammen med de oplysninger, som vi modtager fra kunden. Her vil de personoplysninger, vi behandler, ogs√• blive opbevaret.
Dine personoplysninger opbevares s√• l√¶nge vi yder assistance til dig eller opretholder et l√łbende kundeforhold.
Ved oph√łr af vores assistance eller kundeforholdet, vil dine personoplysninger blive slettet 5 √•r efter at du har modtaget din vare eller seneste service, jf. bogf√łringsloven. Dette g√¶lder dog ikke din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf, for at vi kan sende dig nyhedsbreve og relevante tilbud. Samtykket til denne behandling kan til enhver tid tr√¶kkes tilbage ved at trykke p√• linket i den enkelte nyhedsmail.
I BR-EL A/S har vi h√łje standarder for sikkerhed, n√•r det g√¶lder beskyttelsen af dine personoplysninger. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt, og vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre databeskyttelse i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

 

7 Hvilke rettigheder har en registreret?

Som registreret har du ret til at få indsigt i dine personoplysninger og få rettet eventuelle fejl.

Du har i visse tilf√¶lde ret til at f√• slettet de personoplysninger, som BR-EL A/S har registreret om dig. √ėnsker du at f√• slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er p√•lagt at skulle gemme eller er n√łdvendige for, at vi kan betjene dig som kunde.

Man har som registreret, i visse tilf√¶lde, ret til at f√• begr√¶nset behandlingen, g√łre indsigelse mod behandlingen og f√• sine personoplysninger udleveret digitalt.

Er behandlingen af personoplysninger baseret p√• et samtykke fra dig, har du ret til at tr√¶kke samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter oph√łrer.

√ėnsker du som registreret at g√łre brug af ovenfor n√¶vnte muligheder eller har sp√łrgsm√•l til vores behandling af personoplysninger, kan vi kontaktes p√•: info@br-el.dk.

 

8 Klage

En registreret kan klage over behandling af sine personoplysninger til Datatilsynet.
Datatilsynets kontaktoplysninger kan findes på www.datatilsynet.dk.

 

9 Ændring af privatlivspolitik

BR-EL A/S forbeholder sig retten til at foretage ændringer i eller opdatere denne privatlivspolitik.

Senest opdateret: d. 04-05-2020

Kontakt os 

12 + 7 =

Find os

Varde afd.

T√łmrervej 28
6800 Varde
bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted
info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

√ėlgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 √ėlgod
bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10