Solceller – montering i Ølgod, Varde og Grindsted

Solceller er en god investering – både til private, erhverv og industri.

Hos BR-El A/S, får du kompetent rådgivning i valg af solcelleanlæg, autoriseret montage og tilslutning. Vi bruger kun kvalitetssolceller og tilbyder konkurrencedygtige priser. Vi har base i Ølgod, Varde og Grindsted, men vi kører i hele Vestjylland.

Kontakt os på 📞 70 60 27 35 eller mail til os info@br-el.dk så svarer vi på alle dine spørgsmål vedr. valg og opsætning af solceller. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på solceller med montering.

 

Solceller på taget eller på stativer?

De fleste ønsker at benytte taget som fundament for solcellepanelerne. Men vi tilbyder også en løsning, hvor solcellerne monteres på stativer. Du har måske set solcelleløsninger på stativer langs veje og på marker? Hos BR-EL A/S laver vi specialløsninger tilpasset dine behov!

Skal du bygge nyt eller have nyt tag? Vi tilbyder også en mere æstetisk løsning, hvor solcellerne er integreret i taget – et solcelletag.

solceller opsætning Ølgod

Hvad enten solcellerne er placeret på taget eller på stativer, er det vigtigt at de er placeret rigtigt – de må ikke være i skygge i dagtimerne. Du får mest ud af anlægget, hvis solcellerne er monteret sydvendt med en hældning på mellem 15 og 60 grader, hvor 40 grader er det mest optimale.

 

Hybrid solcelleanlæg – gem strømmen til senere brug!

Hvis du vælger et solcelleanlæg med batteri, kan du gemme den strøm, der bliver produceret i dagtimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op, sendes den overskydende strøm til el-nettet.

 
Fordele ved hybrid solcelleanlæg:
  • din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg, hvor du ikke oplagrer til senere brug
  • du bliver stort set selvforsynende med strøm om sommeren
  • ingen forvirrende tilskudsordninger

 

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg?

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer den strøm du ikke bruger i løbet af dagen, og sender overskydende strøm videre til el-nettet.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid solcelleanlæg prioritere strømmen:

  • som det første bliver husets eget forbrug dækket
  • derefter bliver batteriet/batterierne ladet op
  • når batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til el-nettet

Om aftenen/natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes strømmen automatisk fra el-nettet.

I vores prisberegner her på siden, kan du beregne, hvor stort dit anlæg skal være for at det passer dine behov. Vil du gerne høre om dine muligheder for et hybrid solcelleanlæg, så kontakt BR-EL allerede på info@br-el.dk  eller 📞 70 60 27 35  – vi er klar til at hjælpe dig!

 

Størrelse på anlægget?

Et hybrid solcelleanlæg, der producerer ca. 75% af elforbruget på årsplan, er det mest økonomiske for dig. Et standard anlæg uden batteri, kan som regel kun producere halvdelen af elforbruget. Størrelsen vil helt konkret afhænge af husstandens el behov og opsætningsmuligheder. Som hovedregel skal en familie på 4 bruge mellem 4-5 kW i døgnet og det svarer til et anlæg på 30-40 m2 på et tag.

 

BR-EL A/S i Varde, Grindsted og Ølgod – din lokale solcellemontør og -rådgiver

Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig fra start til slut. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger.

Du er meget velkommen til at tage en snak med en af vores kompetente solcelleeksperter, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvor du får en komplet oversigt over de økonomiske faktorer (inkl. fradragsmuligheder).

Varde: Tlf.: 75 22 24 11 – Grindsted: Tlf.: 75 32 11 33  – Ølgod: Tlf.: 75 24 42 10 eller send os en mail på info@br-el.dk 

Tjek vores prisberegner og få professionel rådgivning og montage

I solcelle-værktøjet kan du finder du informationer om solceller og anlæg. I prisberegneren, får du et økonomisk overblik over alle økonomiske aspekter. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, beregninger og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os

11 + 10 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10