Solceller » Ølgod, Varde og Grindsted » BR-EL

Solceller i Varde, Ølgod og Grindsted

Vi er din lokale solcellemontør og -rådgiver i Grindsted, Varde og Ølgod. Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig fra start til slut. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger.

Solceller til private og erhverv

Vi er din lokale solcellemontør og -rådgiver i Grindsted, Varde og Ølgod. Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig fra start til slut. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger.

Vi er specialister i solceller

Overvejer du at investere i Solceller? Så er du på rette vej mod en fremragende investering – uanset om det er til private, erhverv eller industrielle formål. Med Solceller kan du ikke kun opnå besparelser på elregningen, men også bidrage til en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

Hos BR-EL A/S, der betjener Ølgod, Varde og Grindsted i Vestjylland, er vi specialister i Solceller og tilbyder kompetent rådgivning til valg af det rette solcelleanlæg til dine behov. Vores montage og tilslutning udføres af autoriserede eksperter, der sikrer en fejlfri installation.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og benytter kun de bedste kvalitetssolceller til vores projekter. Samtidig tilbyder vi konkurrencedygtige priser for at gøre Solcelleinstallationen så tilgængelig som muligt for vores kunder.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 📞 70 60 27 35 eller via e-mail på info@br-el.dk. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål om valg og opsætning af Solceller. Lad os gerne give dig et uforpligtende tilbud på solceller inklusive montering i Ølgod, Varde og Grindsted. Gør din fremtid grønnere med Solceller fra BR-EL A/S!

Hvordan fungerer et solcelleanlæg?

Solceller Grindsted, Varde, Ølgod

Herunder ser du hvad de forskellige elementer i billedet af et solcelleanlæg udgør og hvilken funktion de hver især varetager.

 

 1. Solcellerne i anlægget danner jævnstrøm af sollys
 2. En sikkerhedskontakt, som kan slukke for elektriciteten om nødvendigt
 3. Jævnstrømmen omdannes til vekselstrøm gennem en inverter
 4. Elmåler – oversigt over f.eks. produktion, forbrug og køb/salg af strøm til elnet
 5. Sikringsboks som fører strømmen ind i boligen
 6. Elnettet, hvor du både kan levere og trække strøm
 7. Batterilager som tilvalg, så du kan gemme strøm
 8. Det omdannede vekselstrøm bruges i boligen

Fordele og ulemper ved solceller

Fordele ved solceller

✔ En stor fordel ved et solcelleanlæg er, at det er klimavenligt. Med et solcelleanlæg reducerer du dit CO2 aftryk. 

✔ Du sparer på elregningen – alt el, som solcellerne producerer er strøm som du kvit og frit kan bruge. Du kan opnå yderligere besparelser ved at udnytte elektriciteten i timerne, hvor solen står højest. Alternativt kan du lagre strøm med et hybrid solcelleanlæg.

✔ Et solcelleanlæg producerer strøm hele året rundt, selv i de mørkeste måneder. Anlægget er dog mest effektivt i de solrige måneder.

✔ Anlægget har en lang levetid og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Oftest er der også en lang garanti på solceller.

✔ Modsat andre miljøvenlige energikilder, er et solcelleanlæg støjsvag og støjer faktisk overhovedet ikke.

✔ Overskydende strøm dit anlæg producerer, men som du ikke får brugt, kan du sælge til elnettet.

✔ Et solcelleanlæg kan øge boligens energimærke og derved dets værdi.

 

Ulemper ved solceller

❌ Et solcelleanlæg er en forholdsvis dyr investering og afhænger af størrelse og kvalitet på anlægget, men som udgangspunkt skal du afsætte minimum 70.000,- for et godt anlæg.

❌ Anlægget er mest effektivt om dagen, når solen er fremme og det kan være en ulempe, da de fleste er på arbejde. Du kan imødekomme dette ved f.eks. at vaske tøjet i dagtimerne.

❌ Designet på et solcelleanlæg er ikke nødvendigvis det smukkeste at se på – om det er på taget af en bolig eller på jorden i haven. Desuden kræver anlægget en bestemt hældning på mellem 30 til 60 grader og der må ikke være skyggende elementer i nærheden, som f.eks. skorsten el. lign. 

Derfor skal du have et solcelleanlæg

– Det støjer ikke og kan øge værdien af din bolig

– Kræver minimal vedligeholdelse og har lang levetid

– Virker hele året og er en grøn energikilde

– Du producerer dit eget strøm og er selvforsynende

Prisen på et anlæg af

Hvad koster et solcelleanlæg?

Prisen på et solcelleanlæg afhænger af en række faktorer, såsom størrelsen på anlægget, kvaliteten af solcellerne og inverteren (der omdanner solcellernes elektriske strøm til brugbar vekselstrøm), installationsomkostningerne og eventuelle tilladelser og afgifter.

Generelt kan et solcelleanlæg til et privat hjem koste et sted mellem 30.000 kr. og 150.000 kr., afhængigt af ovennævnte faktorer og afhængigt af om du selv installerer det eller hyrer professionelle til at gøre det.

Det er vigtigt at huske på, at selvom omkostningerne ved solcelleanlæg kan synes høje, kan de give betydelige besparelser på lang sigt ved at reducere eller eliminere afhængigheden af ​​offentlige elnettet.

Solcelleanlæg er typisk betalt hjem i en periode af 8-10 år. Hvor stort og hvilket type anlæg du skal have, kan vi hjælpe dig med hos BR-EL A/S i Ølgod, Varde og Grindsted. Kontakt os i dag på 📞 70 60 27 35 eller 📧 info@br-el.dk og vi kan komme med vores bud på en optimal løsning til din bolig og/eller erhverv.

Solcelleanlæg med batteri af BR-EL A/S

Hybrid solcelleanlæg med batteri

Hvis du vælger et solcelleanlæg med batteri, kan du gemme den strøm, der bliver produceret i dagtimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op, sendes den overskydende strøm til el-nettet.

 
Fordele ved hybrid solcelleanlæg:

✔ Din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg, hvor du ikke oplagrer til senere brug

✔ Du bliver stort set selvforsynende med strøm

✔ Ingen forvirrende tilskudsordninger

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg?

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer den strøm du ikke bruger i løbet af dagen, og sender overskydende strøm videre til el-nettet.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid solcelleanlæg prioritere strømmen:

 • som det første bliver husets eget forbrug dækket
 • derefter bliver batteriet/batterierne ladet op
 • når batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til el-nettet

Om aftenen/natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes strømmen automatisk fra el-nettet.

I vores prisberegner her på siden, kan du beregne, hvor stort dit anlæg skal være for at det passer dine behov. Vil du gerne høre om dine muligheder for et hybrid solcelleanlæg, så kontakt os på 📞 70 60 27 35 og 📧 info@br-el.dk  – vi er klar til at hjælpe dig!

Solceller med batteri i Ølgod, Varde, Grindsted

Størrelse på hybrid solcelleanlægget?

Et hybrid solcelleanlæg, der producerer ca. 75% af elforbruget på årsplan, er det mest økonomiske for dig. Et standard anlæg uden batteri, kan som regel kun producere halvdelen af elforbruget. Størrelsen vil helt konkret afhænge af husstandens el behov og opsætningsmuligheder. Som hovedregel skal en familie på 4 bruge mellem 4-5 kW i døgnet og det svarer til et anlæg på 30-40 m2 på et tag.

Din lokale solcellemontør og -rådgiver i Grindsted, Varde og Ølgod

Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig fra start til slut. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger.

Du er meget velkommen til at tage en snak med en af vores kompetente solcelleeksperter, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvor du får en komplet oversigt over de økonomiske faktorer (inkl. fradragsmuligheder).

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp til solceller, kan vi kontaktes på 📞 70 60 27 35 eller 📧 info@br-el.dk. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt! Vi leverer og monterer solceller i Grindsted, Varde og Ølgod. 

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10