Varmepumper med professionel installation og rådgivning – Grindsted, Varde og Ølgod

Få et energieffektivt og miljørigtigt tilbud på varmepumper hos os! Vi er specialister i varmepumper og tilbyder professionel installation af både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper til private boliger, sommerhuse og virksomheder. Vores mange års erfaring sikrer dig kompetent rådgivning og autoriseret installation.

Vi forhandler kun kvalitetsvarmepumper fra anerkendte mærker som Panasonic, Bosch, Daikin og Invest Living. Vores service dækker hele området med 3 afdelinger i Grindsted, Varde og Ølgod. Uanset hvor du er, er vi klar til at betjene dig.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på en varmepumpe, enten ved at ringe til os på ☎ 70 60 27 35 eller ved at skrive til os på info@br-el.dk. Vi vil straks kontakte dig og sikre, at du får den bedste løsning til dine varmepumpebehov!


Varmepumper giver besparelser på varmeregningen 

Det kan virkelig betale sig at investere i en varmepumpe, for på kun et par få år er din investering hentet hjem. Besparelsen vil selvfølgelig være afhængig af din nuværende varmekilde. Generelt er der mange fordele ved at få installeret en varmepumpe, hvad enten du får monteret den privat eller i din virksomhed.

Varmepumper montering Ølgod Varde Grindsted

Skal du have en luft luft varmepumpe?

Luft luft varmepumper

Skal du have en luft vand varmepumpe?

Luft vand varmepumper

Serviceaftale til varmepumper

BR-EL

Shop med varmepumper

varmepumpe shop Ølgod

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Få den perfekte varmepumpe til dine behov! Inden du køber, er det vigtigt at tage stilling til flere faktorer. Du skal vurdere varmepumpens ydelse i kilowatt, SCOP-værdi og energiklasse. Men det vigtigste spørgsmål er, om du ønsker et luft/luft anlæg eller et luft/vand anlæg.

Luft/luft varmepumper er en prisvenlig løsning med en simpel installation. De henter energi fra luften via udedelen og overfører den til indedelen. Mange luft/luft varmepumper fungerer også som aircondition, da de kan både køle og opvarme, hvilket gør dem velegnede året rundt. De er ofte brugt som en ekstra varmekilde i forbindelse med el eller fjernvarme.

Luft/vand varmepumper producerer varmt vand, men ikke luft. Disse anlæg tilsluttes eksisterende radiatorer eller gulvvarme og kan også levere brugsvand til badet.

Uanset hvilken type varmepumpe du vælger, vil du opleve besparelser på lang sigt. Vi vil guide dig gennem SCOP-værdier og energiklasser, så du får den helt rigtige varmepumpe til dit sommerhus, bolig eller virksomhed. Hos os får du den optimale løsning, der passer til dine individuelle behov. Spar penge med den rette varmepumpe – kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at træffe det bedste valg!

SCOP-værdi

SCOP-værdien (seasonal coefficient of performance) er en fastsættelse af varmepumpens effektivitet: Den definerer varmepumpens ydelse i løbet af året og medregner sæsonbestemte variationer.

En SCOP-værdi på 4,8 betyder f.eks., at varmepumpen i gennemsnit leverer 4,8 gange så meget energi end den elektriske energi, den bruger.

Priser på luft luft varmepumper er ofte prissat efter deres SCOP-værdi – men det er også her du kan spare penge i den daglige drift. Køber du en af de dyrere varmepumpe, får du også lidt mere effekt, men SCOP-værdien er det, du skal lægge vægt på.

Vores KMO godkendte varmepumpemontører laver et skræddersyet tilbud til dig. Vi sælger kun kvalitetsvarmepumper som Panasonic, Bosch, Daikin og Invest Living.

Varmepumper Grindsted, Ølgod og Varde

Indeklimaet forbedres med en varmepumpe

Luft luft varmepumper er energieffektive og miljørigtige og kan både køle og varme – det giver dig en perfekt temperatur hele året både i sommerhuset, boligen eller i mindre kontorlandskaber.

Med en App på telefonen, kan du styre varmepumpen i f.eks. sommerhuset hjemmefra – det giver dig mulighed for at tænde for varmen, så sommerhuset er varmet op når du kommer. Det kalder vi for et godt indeklima og høj komfort!

Stort set alle de nyeste varmepumpemodeller, har både partikelfiltre og forskellige luftrensningsfunktioner. Ved at installere varmepumper med luftrensnings- og filtreringssystemer kan du forbedre indeklimaet, øge arbejdseffektiviteten og nedsætte risikoen for allergi og astma.

En luft til luft varmepumpe renser luften og filtrerer den via et indbygget pollenfilter, inden luften sendes ind i bygningen. Det giver dig et mere sundt og frisk indeklima.

  • Effektivt luftrensnings- og filtreringssystem
  • Nedsætter risikoen for astma og allergi
  • Opnå et behageligt og sundt indeklima
  • Forhindrer fugt og udvikling af skimmelsvamp

 

Vi tilbyder rådgivning og vejledning

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilken type varmepumpe der passer bedst til dit behov og ønsker. For at få et stort udbytte og en reducering af din varmeregning, er det essentielt, at du vælger den helt rigtige varmepumpe.

Derfor tilbyder vi autoriseret rådgivning, hvor en af vores rådgivere kommer forbi dig og giver et tilbud på den type varmepumpe, der passer til dit behov.

Vi hjælper dig med:

  • At finde en varmepumpe, som passer til dine behov uanset om det er en luft luft varmepumpe eller en luft vand varmepumpe
  • At montere og installere varmepumpen – det kræver lidt forskellige installeringer alt afhængig af valget af varmepumpe. 
  • Vi står for Serviceeftersyn af din varmepumpe, uanset om du har købt den ved os eller ej. 
  • At søge tilskudELLER håndværkerfradrag (OBS! Tilskuddet skal søges inden pumpen installeres og du kan ikke både få energitilskud OG håndværkerfradrag på samme varmepumpe).

Der findes mange producenter af varmepumper. Her hos BR-EL har vi aftaler med de største leverandører, som leverer varmepumper fra de bedste producenter:

Vi sælger kun kvalitetsvarmepumper, der kan opfylde ethvert behov, og som samtidig er de nyeste og mest innovative på markedet.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du nogen spørgsmål? Tag endelig kontakt til os – hos BR-EL du sikret konkurrencedygtige priser, professionel rådgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Vi kører ud til både erhvervs- og privatkunder fra vores afdelinger i Ølgod, Ansager, Grindsted og Varde. Kontakt os i dag på info@br-el.dk eller på ☎ 70 60 27 35 – vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10