Luft vand varmepumper

Luft vand varmepumper med installation

Luft til vand varmepumpen er ideel, hvis du skal opvarme større huse og bygninger. Den er dyrere end en luft til luft varmepumpe, men til gengæld er den også 100% effektiv. Pumpen sluttes til dit eksisterende radiatorsystem. Prisen på en luft til vand varmepumpe starter fra ca. 100.000 kr., men så er den også både installeret og tilsluttet af vores autoriserede kølemontør efter lovkravene.

En luft vand varmepumpe udvinder varmeenergi fra luften udenfor og overfører dette til f.eks. brugsvand, gulvvarme og/eller radiatorvarme. Det er vigtigt, at huset er godt isoleret, da varmefordelingen med luft vand varmepumpe kræver en forholdsvis lav fremløbstemperatur. Den lave fremløbstemperatur har blandt andet den fordel, at den i vandfordelt gulvvarme hjælper til en mere effektiv opvarmning af boligen.

Rådgivning og vejledning

Hos BR-EL ApS tilbyder vi autoriseret rådgivning af en af vores KMO uddannede installatører. Vi kommer gerne forbi dig og giver et tilbud på den type luft vand varmepumpe, der passer til dit behov.

 

Tilbud på varmepumpe

Har du nogen spørgsmål? Tag endelig kontakt til os – hos BR-EL du sikret konkurrencedygtige priser, professionel rådgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Vi kører ud til både erhvervs- og privatkunder fra vores afdelinger i Ølgod, Ansager, Grindsted og Varde.

Kontakt os i dag på info@br-el.dk eller på ☎ 70 60 27 35 – vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os 

11 + 1 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde
bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted
info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod
bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10