Bosch luft vand varmepumpe monteret | Ring ☎ 70 60 27 35 | BR-EL A/S

Ny Bosch 7000i AW luft til vand varmepumpe til Jespers hus

I april 2020 var BR-EL ude at installere en virkelig effektiv og kraftig luft til vand varmepumpe hjemme hos Jesper Juul.

 

En tilfreds kunde

Jesper bor i et hus på 185 m² med gulvvarme. Jesper er utrolig glad for sin nye Bosch varmepumpe: ”Har ikke haft sådan noget før. Men kan da snart ikke være bedre. Der er ingen vedligehold og den passer sig selv. Det kører bare, og jeg har ikke fortrudt det et sekund.

Der har ikke været et øjeblik hvor jeg har tvivlet. Jeg havde pillefyr før. Skiftede fordi jeg blev træt af at slæbe piller og købe piller og rense fyr. Der var noget at spare ved en luft-vand pumpe. Den kan i hvert fald godt varme – der er ingen problem i at få 60 grader varmt vand.”

Bosch 7000i AW luft vand varmepumpe - udedel

Bosch 7000i AW luft til vand varmepumpe

Med en investering i en Bosch 7000i AW luft til vand varmepumpe er dit hus godt sikret, både ifht til svingende nordiske temperaturer, varmeydelse og effektivitet.
Varmepumpen har en SCOP-værdi på 5,05 og har en høj varmeydelse selv på rigtig kolde dage.
Og er du bekymret for larm fra drift af varmepumpen, kan vi berolige dig med at Bosch 7000i AW er en af de mest lydsvage luft til vand varmepumper, der findes på markedet. Du kan vælge at få monteret lydreducerende kapper på varmepumpen, som vil gøre den endnu mere lydsvag.

Varmepumpen er gjort klar til Smart Grid strømsystemer, så du senere kan vælge at kombinere Bosch Compress 7000i med solceller. Solcellerne vil også kunne levere strøm til varmepumpen. Altså en virkelig grøn el-løsning.

Specifikationer
  • Kompressor med variabel hastighed – skåner varmepumpen for unødig slid
  • Designet til det nordiske klima
  • SCOP værdi på 5,05
  • Meget lydsvag
  • Klargjort til Smart Grid Net

 

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Der er mange forskellige varmepumper på markedet og det kan være uoverskueligt at vælge den mest optimale og effektive varmepumpe til dit hus.

Hos BR-EL er vi altid klar til at rådgive dig om valg af varmepumpe – kontakt os på ☎️ 70 60 27 35 – vi kommer gerne forbi hjemme hos dig og vurderer, hvad der er den bedste løsning for dig.

Du kan læse mere om valg af varmepumper: luft til luft varmepumper eller luft til vand varmepumper. Måske er det en helt anden varmeløsning, der er bedst for dig? Kontakt BR-EL – vi hjælper dig.

 

Få et godt tilbud på luft til vand varmepumper

Hos BR-EL er vi altid klar med et godt tilbud på en luft til vand varmepumpe med montering – kontakt os på ☎️ 70 60 27 35.

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10