Bosch luft vand varmepumpe » Elektriker i Ølgod, Varde og Grindsted

Bosch luft til vand varmepumper

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fra Bosch er en miljøvenlig og energibesparende varmeløsning, der fx kan erstatte dit olie- eller gasfyr og give dig store besparelser på varmeregningen.

Bosch Luft til vand varmepumpen kan både bruges til opvarmning af huset og det varme vand. Derfor skal du have vandbårne radiatorer eller vandbåren gulvvarme, når du har en luft/vand varmepumpe.

Kontakt os på ☎️70 60 27 35 – vi er KMO certificeret og forhandler af Bosch luft til vand varmepumper. 

Hvordan fungerer varmepumpen?

Varmepumpen består af en udedel og en indedel. Varmepumpen fungerer ved, at væske cirkulerer mellem ude- og indedel. Udedelen opvarmer væsken, og indedelen udnytter denne opvarmede væske via en kompressor til at opvarme bolig og brugsvand.

Bosch varmepumpe

Derfor er varmepumpen energibesparende

Luft/vand varmepumpen er ekstrem effektiv og giver ofte en energibesparelse på ca. 60-70% i forhold til ældre olie- eller gasfyr. Selv om varmepumpen skal bruge strøm for at fungere, er det en miljøvenlig energikilde. Varmepumpen producerer nemlig mere energi, end den selv forbruger. Den behøver således kun cirka 25% strøm for at producere 100% nyttevarme. Og det gør den til en meget grøn energikilde, som er fordelagtig for både miljøet og din pengepung.

 

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe koster fra ca.100.000 kr. inkl. moms, levering og montering hos BR-EL i Ølgod. Da en luft til vand varmepumpe både opvarmer din bolig og dit brugsvand er det derfor en større investering end en luft til luft varmepumpe, men der er nogle andre fordele ved en luft til vand varmpumpe. 

Fordele ved Luft til vand varmepumpe: 

  • En varmepumpe kan halvere din nuværende varmeregning (hvis du fx. har et oliefyr)
  • En varmepumpe vil oftest være betalt hjem indenfor 5-10 år.
  • En luft-til-vand varmepumpe er billigere end elvarme og oliefyr.

Læs mere omkring luft til vand varmepumper her 

Bosch varmepumpe indedel

En af markedets absolut bedste luft til vand varmepumper

Bosch Compress 7000i AW skuffer ikke. Den overgår den almene forventning til en varmepumpe – både hvad angår virkningsgrad, støj og design. Og så er denne luft til vand varmepumpe en miljøvenlig opvarmningsform med et energimærke, der reducerer din CO2-udledning og optimerer din boligs energimærke.

Fordele ved Bosch Compress 7000i AW

  • State of the art varmepumpeteknologi
  • Exceptionelle høje virkningsgrader
  • En af markedets mest støjsvage varmepumper
  • Eksklusivt design

Ved at opvarme din bolig med Compress 7000i AW, kan du forvente lave varmeudgifter – vel at mærke uden at skrue ned for rumtemperaturen eller ved at bade mindre. Det kan du, fordi Compress 7000i AW indeholder de nyeste og mest energieffektive komponenter, og fordi den er styret af intelligent software, der løbende justerer driften til den mest energieffektive opvarmning. Compress 7000i AW design er også bemærkelsesværdigt. Indedelene har eksklusive hvide eller sorte glasfronter med bløde kanter, som signalerer denne varmepumpes overlegenhed.

Kontakt os hos BR-EL på ☎️70 60 27 35 – vi er certificeret KMO installatør og forhandler Bosch Luft til vand varmepumper

Varmepumpe fra Bosch

Se andre varmepumper vi forhandler her:

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10