Videoovervågning og sikring | Appstyret alarmsystem

Videoovervågning

til private med BR-EL A/S i Ølgod, Grindsted og Varde

(Foto: © ABUS)

Videoovervågning af din boligs omgivelser og interiør giver tryghed

Video- og bevægelses sikring af din bolig giver giver dig mulighed for at blive informeret både før nogen bryder ind i dit hjem og hvis de har tvunget sig adgang og kan dermed give dig en større tryghed.

 

Med f.eks. en udendørssikring gør du det mere risikabelt for indbrudstyven at bryde ind hos netop dig samtidigt med at du opnår en større tryghed, da du kan blive advarede tidligt, når nogen færdes omkring eller i dit hus.

 

Systemet kan sættes op, så det ikke registrerer f.eks. kæledyr og du har mulighed for tovejskommunikation, så du kan tale over systemet samt overvåge aktivitet gennem din smartphone. Skal du have videoovervågning i din bolig? Kontakt os på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk og vi finder frem til en tilpasset løsning for netop dit hjem, som kan beskytter og gøre det lidt mere trygt for dig, din familie, men også dine værdier.

Videoovervågning i Ølgod, Varde og Grindsted

(Foto: © Visonic)

Indendørs

Indendørs kan det give mening at opsætte PIR (infrarød) bevægelses- og temperatur både med og uden videokapabilitet, følere som intelligent og avanceret kan detektere forskel på mennesker og kæledyr på op til 38 kg, og andre forstyrrelser som ikke bør igangsætte en alarm. Følerne kan registrere op til 12 meter væk og er lette at installere og er samtidig diskrete, så de ikke forstyrrer æstetikken.

Bestil videoovervågning til din bolig her

Bestil videoovervågning til din bolig her

Udendørs

Udendørs detektorer kan fås som en tovejskommunikation trådløs udendørs dobbelt bevægelsesdetektor. Denne enhed er designet til at beskytte udendørsområdet på din ejendom og udløser en alarm, før en indtrængende bryder ind og aktiveres ikke af naboens kat, hunde eller fugle og andet. Der fås også en detektor med kamera som kan sendes dig et billede af hændelsen. Du har ligeledes mulighed for at få opsat videoovervågning som du kan tilgå gennem trådløst f.eks. på din smartphone som kan give dig live billeder og video i øjeblikket.

Der fås også en dørklokke med 2-vejs tale som både kan fungere som et samtalesystem med tovejs højtaler inde i huset, eller hvis du ikke er hjemme, så kan den ringe din mobil op, således at du kan tale med personen, der står fora din dør – det kunne f.eks. være postbuddet.

Udendørsdetektor
Udendørsdetektor m foto
Videokamera
Dørklokke med tovejs kommunikation

(Fotos: © CROW Alarm)

Udendørsdetektor

Trådløs udendørs dobbelt PIR detektorer med aktiv antimask funktion til overvågning af fx tildækning. Enheden er designet til at sikre udendørsområdet på din bolig og udløser en alarm eller kan sende en notifikation til din smartphone. Antimask funktionen benyttes til sikre at detektoren ikke bliver tildækket.

Udendørsdetektor m/ foto

Trådløs udendørs bevægelsessensor med indbygget højkvalitets farvekamera. Enheden er en god løsning til verifikation via billeder og kan tilgås i f.eks. din smartpgone. Med nattilstand kan kameraet både gengive dag som nat ved at se realtidsbilleder eller begivenheder fanget af det infrarød PIR kamera.

Videokamera

Trådløst HD kamera, der kan benyttes til at verificere en handling, f.eks. kan kameraet tage et billede, når nogen ringer på dørklokken eller ved en given alarm i systemet udløses.

Dørklokke

Trådløs dørklokke med tovejs tale. Med dørklokken har du mulighed for at gøre brug af et samtalesystem i din bolig eller blive ringet op på din telefon, hvis du f.eks. er ude af huset og kan derigennem kommunikere med vedkommende ved døren.

Få videoovervågning af eksperter

BR-EL A/S er din lokale alarm ekspert med mange års erfaring med videoovervågning. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på et videoovervågningssystem tilpasset efter din situation og din bolig for at gøre det trygt for dig, din familie og dine værdier. Vi tilbyder samtidig muligheden for at få andre systemer koblet til, f.eks. brand- og vandsikring eller skalsikring – alt efter hvad der giver mening for netop dig. Kontakt os og hør meget mere om dine muligheder på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk – vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10