Skalsikring

til private med BR-EL A/S i Ølgod, Grindsted og Varde

For de fleste familier, er det vigtigt at trygheden er i top – både når man kommer hjem til huset men også når man befinder sig i huset. Med skalsikring overvåger du alle ind- og udgange i dit hjem med sikringskomponenter på alle døre og vinduer og dermed kan du frit bevæge dig i dit hjem uden at sætte alarmen i gang ved f.eks. bevægelsessensorer – disse kan du have sat til, når du ikke er hjemme.

 

Udover skalsikring tilbyder vi at du kan sammensætte dit alarmsystem, så det passer præcis til dit behov og din familie. Hos BR-EL i Ølgod, Varde og Grindsted har vi stor erfaring alarmsystemer og skalsikring – vi vil gerne tage en uforpligtende snak på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk med jer, for at få sammensat den helt rigtige løsning til jer og jeres familie.

Skalsikring med BR-EL A/S

Hvad er skalsikring?

Skalsikring vil sige, at du sikrer ”skallen” på dit hjem – det vil sige alle døre og vinduer som en indbrudstyv vil kunne komme ind ad.

 

Hvad består skalsikring af?

Små, tynde og diskrete dør/vindue sensor magneter klistres fast på åbningerne ved dør eller vindue. Systemet er trådløst og giver øjeblikkelig besked til din central og tilkoblede sirener, din telefon, og/eller vægter, hvis du ønsker.

Skalsikring

Skalsikring skal være med til at beskytte dig og din familie – også om natten

Hvert femte indbrud sker, mens der er nogen hjemme. Oftes om natten, hvor man sover – og selvom indbrud altid er skræmmende, så følelsen af at vågne op og høre at nogle går rundt i huset, er helt forfærdeligt. Derfor kan det være en god ide at slå alarmen til om natten.

Hos BR-EL har vi stor erfaring med skalsikringer af huse, lejligheder og andet beboelse. Vi gennemgår hjemmet sammen med jer, hvilke udfordringer der kan være ved at sætte alarmen til om natten. Har man børn der vågner om natten, jamen så skal det kun være “skalsikring” altså døre og vinduer, der bliver aktiveret. Ellers kan man vælge at aktivere nogle af detektorerne – typisk steder, hvor man ikke bevæger sig om natten.

Sammen med dig, finder vi ud af, hvad du og din familie har brug for – så I kan sove trygt om natten. Kontakt os på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Vi står for montering og installation

Få alt samlet i en pakke til hele familien 

Sikre hele dit hjem – også om natten

Beskyt dit hjem fra din smartphone

I takt med at vi bliver mere mobile og at vi får flere trådløse teknologier i hjemmet, gælder dette også i forhold til alarmer. Gennem din smartphone er det muligt med få klik kan du tilkoble/frakoble alarm/skalsikring, tænde og slukke for elektriske komponenter i husstanden, modtage notifikationer fra alarmen direkte på telefonen, og meget mere.

Skal du have smart styring af skalsikringen i dit hjem? Kontakt os på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk. Vi laver alle typer af alarmer for alle typer af hjem i hele området i og omkring byerne Ølgod, Varde og Grindsted.

Smartphone styring i Ølgod, Grindsted og Varde

Kontakt os

12 + 11 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10