Brand- og vandsikring » BR-EL A/S - Elektriker Ølgod, Varde og Grindsted

Brand- og vandsikring

til private med BR-EL A/S i Ølgod, Grindsted og Varde

(Foto: © Jablotron)

Brandsikring

Brandsikring med røgalarmer er en god investering, der kan vise sig at redde liv i tilfælde af at brand opstår i dit hjem eller anden bolig, såsom sommerhus.

 

Røgalarmer registrerer, hvis der forekommer røg i givent rum og udsender en hyletone, således du bliver advaret om branden og kan nå at komme ud, inden røgen udvikler sig alvorligt. I dødsbrande er der i de fleste tilfælde ikke en fungerende røgalarm i boligen. De fleste dødsbrande opstår om natten, og antallet som dør af røgforgiftning er lige så mange som dør af at brænde inde i boligen.

 

Brandsikring i hjemmet redder liv. Skal du have installeret røgalarmer i din bolig? Kontakt os på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk – vi opsætter røgalarmer i Ølgod, Varde, Grindsted og omegn.

Røgalarm i Ølgod, Varde og Grindsted

(Foto: © Jablotron)

Brandsikring til private med BR-EL A/S

(Foto: © CROW Alarm)

Fordele ved brandsikring

 

  • Du bliver vækket i tilfælde af røg som følge af brand
  • Du kan nå at flygte fra boligen, inden branden udvikler sig, og røgen bliver livstruende
  • Du kan hurtigere få kontakt til brandvæsnet og få slukket branden
  • Røgalarmer kan redde liv

 

Der findes en række typer af forskellige røgalarmer, men de mest gængse er batteridrevne røgalarmer og røgalarmer som er koblet til el og har indbygget et batteri i tilfælde af strømafbrydelse.

Hos BR-EL A/S i Ølgod, Grindsted og Varde har vi mange års erfaring i røgalarmer og er i eksperter i området og derfor kan vi også tilbyde valid sparring på placering, type og antal af røgalarmer ud fra både lovkrav og hvad vi ved virker allerbedst for netop din type af bolig.

 

Få monteret røgalarmer i din bolig her

Få monteret røgalarmer i din bolig her

Vandsikring

 Vandsikring opsættes ved at installere vandskadedetektor, som er designet til at opdage vand-lækager i køkkener, badeværelser, bryggers og andre relevante rum i hjemmet, ferieboligen mm.

 

Der kan tilsluttes flere vandskadedetektorer i boligen, der kan placeres ved f.eks. vaskemaskine, opvaskemaskine, under håndvaske m.m. til detektering af lokale utætheder og lækager rundt i boligen.

 

Vandsikring kan minimere skader under lækager og giver dig besked, så du har mulighed for at reagere hurtigere. Vi har mulighed for at opsætte det således at du får tilsendt en alarm via mobilapplikation. Systemet kan udover at give dig beskeder lokalt via PUSH besked også kobles op, så den giver dig SMS beskeder.

 

Kontakt os på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk – vi montere vandskadedetektorer i Ølgod, Varde, Grindsted og omegn.

Vandsikring med BR-EL A/S

(Foto: © CROW Alarm)

(Video: © Ajax)

Vandlås med BR-EL A/S

(Foto: © CROW Alarm)

Intelligent vandlås

En vandlås giver dig mulighed for at lukke for vandet, enten lokalt eller via mobilapplikation samt automatisk opdage utilsigtede, utætheder eller brud i din vandinstallation og systemet kan automatisk lukke for vandet for dig. Ved at opdage om dine rør lækker, vandhanen drypper, vaskemaskinen er utæt eller toilettet bliver ved med at løbe, begrænses skaderne.

 

Systemet består af en styreenhed og en eller flere vandlåse med indbygget målerfunktion, der intelligent kan opdage alt fra små lækager til brud på vandrørene i dit hus.

 

Gennem din smartphone, tablet eller webapplikation har mulighed for at få en detaljeret historik om forbrugsmønster og få oversigt samt status på installerede vandalarmer. Derved kan du lukke for vandet, inden en dråbe bliver til en oversvømmelse, også selvom du ikke er hjemme på tidspunktet.

 

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10