Videoovervågning » BR-EL A/S - Elektriker Ølgod, Varde og Grindsted

Videoovervågning

til erhverv med BR-EL A/S i Ølgod, Grindsted og Varde

(Foto: © ABUS)

Videoovervågning kan bidrage til et trygt og sikkert arbejdsmiljø, og kan sikre jeres virksomhed mod for eksempel indbrud og hærværk.

 

Der kan være mange årsager til, at man ønsker at overvåge et område. Hos BR-EL A/S tilbyder videoovervågningsløsninger til forskellige behov i alle størrelser af erhverv. Uanset om I ønsker udendørs kamera med bevægelsessensorer, et overvågningskamera med sensor eller et infrarødt kamera til overvågning, kan vi vejlede om det helt rigtige valg af videoovervågning til jeres virksomhed, både inde i bygninger og uden for bygninger.

 

Vi installerer både trådløse og kabelførte overvågningsløsninger. Et trådløst system kan vi sætte op på wi-fi opkobling eller på et trådløst system under et lukket netværk. Kabelførte systemer kan kombineres med en optager som lagrer optagelser i en lokal harddisk og er derfor ikke afhængig af netværk.

 

I tvivl om den helt rigtige løsning for jeres virksomhed? Vi finder frem til den i sammenspil og dialog med jer og jeres præcise situation og bygningsforhold. Kontakt os på 📞 70 60 27 35 eller ✉️ info@br-el.dk.

Videoovervågning med BR-EL A/S

(Foto: © ABUS)

Skal I have videoovervågning i jeres virksomhed?

Skal I have videoovervågning i jeres virksomhed?

Fordele

  • Beskyttelse af værdier
  • Tryghed og sikkerhed blandt medarbejdere og ansatte
  • Kan have en præventiv effekt
  • Dokumentation overfor politi og forsikring
  • Mulighed for rabatter på ejendoms- og ansvarsforsikringer
  • Fjernstyring – systemet kan tilgås al tid, hele tiden

 

Hvem holder øje med værdierne, når der ikke er nogen til stede? Med videoovervågning kan I følge med døgnet rundt alle ugens 7 dage. BR-EL A/S tilbyder mange forskellige løsninger med videoovervågning, lige fra de helt simple til de meget komplekse systemer med øjeblikkelig besked til udvalgt personel eller genkendelse af mennesker.

 

Samlet løsning

Vi kan samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og I kan i samme omgang få det hele i kombination med andre systemer, som f.eks. brandalarm, adgangskontrol, tågekanon – mulighederne er mange, men vi har mange års erfaring og er eksperter i området og derfor kan vi tilbyde jer kompetent og professionel sparring i hvilke systemer I kan have gavn af hos jer. Det gør det let, enkelt og nemt for jer som virksomhed at få skræddersyet jeres sikkerhedsløsning et enkelt sted.

 

Hør mere om netop hvad vi kan gøre hos jer på 📞 70 60 27 35 eller ✉️ info@br-el.dk. Vi kører i områderne i og omkring Ølgod, Grindsted og Varde.

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10