Panasonic varmepumper | Ølgod, Varde, Ansager, Grindsted | BR-EL A/S

Panasonic luft luft varmepumper

Panasonics luft til luft varmepumper er udviklet, så de passer til alle typer boliger. Hos BR-EL kan du let finde den bedst mulige løsning til lige dit hjem – fra vægmonterede systemer, Etherea og Flagship, til gulvmodeller.

Desuden giver Panasonics vægmonterede luft til luft varmepumper effektiv varme ned til -35 °C, er miljøvenlige og giver et godt indeklima samtidig med, at du får en effektiv varme- og køleløsning i dit hjem.

Ønsker du at blive kontaktet angående en vurdering og tilbud på, hvad det vil koste at installere en luft/luft-varmepumpe i dit hjem? Kontakt os i dag for tilbud på en varmepumpe – ☎ 70 60 27 35 eller skriv til os på info@br-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt! Du kan også besøge BR-ELs varmepumpeshop, hvor du kan læse om vores Panasonic luft luft varmepumper.

Luft luft varmepumpe fra Panasonic

Se andre varmepumper vi forhandler her:

Varmepumper giver et godt indeklima

Panasonics nanoe-X-teknologi renser luften i hjemmet. Den uskadeliggør og reducerer pollen, forurening, svamp og cigaretrøg ved hjælp af automatiserede, elektrostatiske vandpartikler i nanostørrelse.

Udover at fjerne lugt har pumpen en indvendig affugter, som begrænser spredningen af mug og bakterier. Det betyder, at varmepumpen holder luften i hjemmet friskere og sundere på en omkostningseffektiv måde.

Derudover giver luftrenseteknologien store fordele for alle os nordboere, der som bekendt har mange vinterdage i løbet af et år. Vinterdagene skaber et naturligt behov for at opholde sig meget indenfor, men det byder desværre også, at bakterier og virus får de “bedste” betingelser for at udvikle sig i det varme indeklima. En hel del af den slags kan elimineres med nanoe-X.

Varmepumpe i sommerhuset

Luft luft varmepumper er særdeles effektive til sommerhuse, garager og annekser – her holder varmepumpen huset frostfrit uden brug af en masse energi. Varmepumpen vil også give en renere indeluft og et behageligt klima.

 

R32 kølemiddel

Alle nye Panasonic varmepumper bruger det nye R32 kølemiddel, som er mere miljøvenlig. Læs mere om R32 Panasonic satser stort på det grønne kølemiddel R32.

Varmepumpe til sommerhuset

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10