Daikin varmepumper | Ølgod, Varde, Ansager, Grindsted | BR-EL A/S

Luft luft varmepumper fra Daikin – afkøl og opvarm din bolig med vedvarende energi

Daikin luft-til-luft varmepumper til enhver bolig

Uanset om du renoverer din bolig, bygger nyt eller har et sommerhus som du nyder at være i, er Daikins stilrene luft-til-luft varmepumper en god løsning på dine opvarmnings- og kølebehov. Varmepumperne henter energi fra udendørsluften og konverterer den til enten varme eller kulde, som så blæses ind i din bolig.

Kontakt os for tilbud på en varmepumpe – ☎ 70 60 27 35 eller skriv til os på info@br-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt! Hos os BR-EL i Ølgod, Varde og Grindsted får du altid et tilbud med installation.

Og vi hjælper dig selvfølgelig med at søge energitilskud eller håndværkerfradrag. Det skal være nemt for dig!

Luft-til-luft varmepumperne fra Daikin er nyttige i både sommer- og vinterhalvåret, ligesom de med deres luftrensende funktion bidrager til et bedre indeklima.

Daikins luft-til-luft varmepumper er nemme at installere og ideelle til udskiftning af gamle varmekilder som el og oliefyr. De fleksible enheder kan tilpasses alle grundplaner, og deres A+++ energimærker opfylder alle krav til grønt byggeri.

 

Luft luft varmepumper fra Daikin

Fleksible løsninger til alle boliger

Er du på udkig efter en løsning til et enkelt rum eller et system til hele boligen? Vi har et bredt udvalg af Daikins prisvindende kvalitetsprodukter, så du altid kan finde en luft-til-luft varmepumpe-model, der passer til dine behov.

Produkterne fra Daikin er således et sikkert valg, hvis du søger en fleksibel løsning af højeste kvalitet til såvel opvarmning som nedkøling – uanset om du har brug for opvarmning eller nedkøling i et enkelt rum i din bolig, eller om du søger alternative energikilder til sommerhuset.

”Hos Daikin er det vores mission at levere bæredygtige indeklimaløsninger af høj kvalitet, der bidrager til såvel et behageligt indeklima hos vores kunder som en minimal miljøbelastning. Udvalget af luft-til-luft varmepumper er ligeledes udviklet med afsæt i en stræben efter at levere de mest energieffektive løsninger til både opvarmning og nedkøling, ligesom hvert eneste af vores produkter har vores kunders komfort i fokus”. Citat fra Daikin.

Vores mest solgte varmepumper:

Daikin Perfera front
Daikin Perfera luft luft varmepumpe
Stylish front i Ølgod
Daikin Stylish luft luft varmepumpe

Se andre varmepumper vi forhandler her:

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10