Din lokale elektriker i Ølgod, Varde og Grindsted – du kender os og vi kender dig!

Den er god nok – det er os med det sjove telefonnummer! Men er du klar over, at vi også kan være din fortrukne elektriker i hele området omkring Ølgod, Varde og Grinsted? Vi laver alt i el og el-installationer.

 

Vi servicerer private kunder, industri, landbrug, erhverv og det offentlige i Vestjylland med udgangspunkt i Ølgod, Grindsted og Varde. Ingen opgave er for lille eller stor og uanset størrelsen på opgaven, så leverer vores elektrikere og el-installatører altid godt kvalitetsarbejde.

 

BR-EL A/S beskæftiger i alt omkring 30 medarbejdere fordelt på de 3 byer. Kontakt os i dag på ☎70 60 27 35 / 70 60 BR EL eller info@br-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt – vi ser frem til at høre fra dig!

 

Din lokale elektriker laver alt i el 😉

 

 

Når du køber en varmepumpe hos os, sørger vi for montering og energitilskud!

 

Hvert femte indbrud sker mens du er hjemme – lad os sikre dit hjem!

 

 

Få udført el-termografering hos os – vi er DBI certificeret!

 

 

Vi leverer grøn energi til Vestjylland – kontakt din solcelleekspert her

 

”Træk din håndværker fra i SKAT” Læs mere om håndværkerfradraget her

 

Højt serviceniveau – vi har døgnservice 24/7/365

 

Michael Lauridsen fra Varde siger “Vi er altid klar med et smil og en god bemærkning – og så holder vi hvad vi lover”. Du kan altid kontakte ham på 24 25 81 16

Morten Werge Ingversen fra Ølgod siger “Giver du en kop kaffe, kommer jeg gerne ud og kigger på din næste opgave”. Du kan altid kontakte ham på 25 35 05 15