Adgangskontrol » BR-EL A/S - Elektriker Ølgod, Varde og Grindsted

Adgangskontrol

til erhverv med BR-EL A/S i Ølgod, Grindsted og Varde

(Foto: © ABUS)

Når du vælger at erstatte de traditionelle nøgler i virksomheden/bygningen med et smart adgangssystem, får du lettere ved at administrere medarbejdernes adgang til virksomheden.

Med adgangskontrol er det nemt at udstede, åbne og lukke adgangskort og I bestemmer selv, hvem der skal have adgang, både hvor og hvornår.

 

Adgangskontrol kort og godt:

  • Det giver adgang til personer, der er tiltænkt adgang
  • Låste døre for uønskede personer
  • Nem administration af adgange for forskellige medarbejdere
  • Nem til- og afkobling af rettigheder for adgang, fx nye medarbejdere mm.

 

Skal jeres virksomhed have adgangskontrol? Kontakt os i dag på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk.

Adgangskontrol med BR-EL

Bestil adgangskontrol til jeres virksomhed

Bestil adgangskontrol til jeres virksomhed

Fordele ved adgangskontrol

 

  • I stedet for traditionelle nøgler giver du dine medarbejdere og gæster et adgangskort eller brik, som du kan koble til en pinkode. I styrer, hvem der har adgang hvor og hvornår. Hver indgang/udgang kan I give sine egne separate regler for åbning og det kan nemt ændres. Det er langt billigere end nøgler og I slipper fuldstændig for at udskifte låse.

 

  • Yderligere mulighed for fleksibilitet. Hvis medarbejdere er nødsaget til at arbejde udenfor normtid, kan de føles sig trygge ved at vide at ubudne ikke kan få adgang og samtidig giver det virksomheden uanede mulighed for at tilbyde arbejdstider uden for den normale åbningstid og dermed flekstid hele døgnet.

 

  • I får overblik og bedre styring. I kan se hvem færdes hvor og hvornår, både nu og før og I kan med lethed give eller forbyde adgang til bestemte områder.

 

  • Det giver øget tryghed hos medarbejdere, når de ved at uvedkommende ikke har adgang.

 

  • Kom udenom problemerne og omkostningerne, når der skal inddrages nøgler eller at låse skal udskiftes, når en medarbejder holder op, eller nøgler forsvinder. Med adgangskontrol kan I nemt spærre adgang for tabt adgangskort og brikker.

Skal jeres virksomhed have et moderne adgangskontrol system installeret og monteret hos jer? Kontakt os på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk. Vi laver adgangskontrol for alle typer af virksomheder og alle størrelser bygninger i hele området i og omkring byerne Ølgod, Varde og Grindsted. Vi ser frem til at høre fra jer.

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10