Nye kontorfaciliteter hos Esmark Henne

BR-EL A/S har netop færdiggjort helt nye kontor faciliteter hos Esmark Henne. Kontor faciliteterne indeholder både kontorer, men også et større vaskeri.

Din lokale elektriker

BR-EL A/S er din lokale el-installatør i Ølgod, Varde og Grindsted. Som din lokale el-installatør laver vi almindeligt el-arbejde for industri, landbrug, andre erhverv, private og det offentlige. Derudover har vi specialkompetencer inden for bl.a. termografering af el-tavler og varmepumper.

Etableringsopgaven hos Esmark Henne bestod blandt andet af:

  • Opsætning af ny belysning i hel bygningen

Belysning

Går du og leder efter ny belysning til din erhvervsbygning eller dit private hjem, så lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til præcis dig. Vi er din ekspert i belysning, og vi har i vores butik i Ølgod mulighed for at vise dig mange forskellige belysningsmuligheder.

Vores butik er beliggende i Ølgod på Torvegade 11, og her står vi altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du mangler belysning, smartphones, hvidevarer eller anden elektronik. Du kan altid finde vores aktuelle tilbud lige her 

Etablering af nye kontor faciliteter 

Skal du til at etablere kontor faciliteter – så står vi også klar til at hjælpe dig, så du får den løsning som passer dig bedst.

nye-kontor-faciliteter-kundecase

Er du interesseret i at høre mere om belysning? Så tøv endelig ikke med at ringe til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, som passer til lige præcis dit hjem. Vi kører i og omkring Ølgod, Varde og Grindsted.

Tlf.:  70 60 27 35
Mail:  info@br-el.dk

BR-EL installation af kontorfaciliteter
BR-EL installation af kontorfaciliteter (2)
BR-EL installation af kontorfaciliteter (3)
BR-EL installation af kontorfaciliteter (4)