BESKYT DIT HJEM MOD INDBRUD

Find din ladestander i shoppen

Med det mest elegante og trådløse alarmsystem – Ajax

For de fleste familier, er det vigtigt at trygheden er i top – både når man kommer hjem til huset men også når man befinder sig i huset. Samtidig så må ens alarmsystemer også gerne være elegante og trådløse. Med Ajax alarmsystemer får du det hele i et – nemlig total tryghed og æstetik i hjemmet.

Ajax fås både i sort og hvid – og du kan sammensætte systemet så det passer præcis til dit behov og din familie. Hos BR-EL i Ølgod, Varde og Grindsted har vi stor erfaring med Ajax alarmsystemet – vi vil gerne tage en uforpligtende snak 📞 70 60 27 35 med jer, for at få sammensat den helt rigtige løsning til jer og jeres familie.

Perfekt tyverialarm til beskyttelse af hjemmet

Hvis du også ønsker at dit alarmsystem er trådløs men samtidig er smart og pålidelig i et elegant design. Så skal du have Ajax tyverialarm system i hjemmet, som både beskytter dit hjem og din familie.

Det passer ind i de fleste hjem, har et lækkert tidsløst design og er nemt at bruge af hele familien – også ens børn.

Man kan koble det op på alle smartphones, så I alle kan modtage pushbeskeder, se aktivitetslog og kontrollere alarmstatur.

Ungerne kan samtidig få en fjernbetjening, som gør det nemt for dem at komme alene hjem til huset og deaktivere alarmen.

Ajax tyverialarm skal være med til at beskytte dig og din familie – også om natten

Hvert femte indbrud sker, mens der er nogen hjemme. Oftes om natten, hvor man sover – og selvom indbrud altid er skræmmende, så følelsen af at vågne op og høre at nogle går rundt i huset, er helt forfærdeligt. Derfor kan det være en god ide at slå alarmen til om natten.

Hos BR-EL 📞 70 60 27 35 har vi stor erfaring med Ajax alarmsystemer. Vi gennemgår huset sammen med jer, hvilke udfordringer der kan være ved at sætte alarmen til om natten. Har man børn der vågner om natten, jamen så skal det kun være “skalsikring” altså døre og vinduer, der bliver aktiveret. Ellers kan man vælge at aktivere nogle af detektorerne – typisk steder, hvor man ikke bevæger sig om natten.

Sammen med dig, finder vi ud af, hvad du og din familie har brug for – så I kan sove trygt om natten. Kontakt os på 📞 70 60 27 35 så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Vi står for montering og installation

Video og bevægelsessensor

Få alt samlet i en pakke til hele familien 

Sikre hele dit hjem – også om natten

Beskyt dit hjemmet fra din Smartphone

Ved at downloade Ajax app på din smartphone, kan du nemt og brugervenligt styre dit Ajax alarmsystem. Med få klik kan du tilkoble/frakoble alarmen, tænde og slukke for elektriske komponenter i husstanden, modtage notifikationer fra alarmen direkte på telefonen, og meget mere.

 

Sikre dit hjem mod:

  • Indbrud
  • Brand
  • Vandskade

Du kan via videoovervågning se hvis alarmen bliver aktiveret – det kan både være ude foran døren eller inde i huset. Hvis en alarm aktivere, kan du med det samme se billederne via din smartphone.

Du kan samtidig tænde og slukke for de opkoblet elektriske apparater i hjemmet. Det gør at du hele tiden har kontrollen og vil kunne overvåge hjemmet både når du er på arbejde eller på ferie.

Det kan også være en fordel at se om ens børn er kommet hjem – eller hvis postbuddet har været forbi ude foran huset.

 

 

Ajax benytter “Jeweller Radio Teknologi”

Ajax tyverialarm er et trådløst alarmsystem baseret på den prisvindende Jeweller kommunikations protokol. Fordelende ved Jeweller teknologien er:

  • Stor rækkevidde (op til 2.000 meter).
  • Lynhurtig overføring af alarmer fra detektor 0.15 sekundt.
  • Optimerer batteritiden på detektorer op til 7 år.
  • Krypteret datakommunikation som kan detektere jamming og interference.

Kontakt os

12 + 11 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10