Tyverialarm

til erhverv med BR-EL A/S i Ølgod, Grindsted og Varde

Når man vil sikre sin virksomhed, handler det meget om at skabe tryghed og sikre ens værdier. Derfor ved vi hos BR-EL, hvor vigtigt det er med et professionelt alarmsystem, som både er nemt at bruge for både dig som ejer men også for dine vigtige medarbejdere.

Skal du have sikring i din virksomhed – så kontakt os 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk, vi leverer og monterer alarmsystemer til vores erhvervskunder i Varde, Grindsted og Ølgod.

Der kan være skiftende arbejdstider, der kan være skiftene medarbejdere der møder ind. Og som ejer af varsomheden, kan du beslutte om alle medarbejdere selv kan til/frakoble alarmsystemet via deres telefon, eller om det kun er få personer, der skal have den mulighed.

Du kan også vælge, hvor mange der skal have push beskeder, hvis alarmen går – både i forhold til bevægelse, røg, vandskade eller brud på vinduer og døre.

Professionelle sikringsløsninger til alle virksomheder

I samarbejde med jer finder vi frem til den bedste løsningsmodel tilpasset jeres ønsker, behov og krav – uanset om I er en lille, mellemstor eller stor virksomhed og uanset hvilken branche i opererer i.


Vi tilbyder:

 

Skal I have topprofessionel sikring af jeres værdier, jeres medarbejdere og jeres bygning? Så kontakt os på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk – vi leverer højkvalitetsalarmsystemer til mindre virksomheder, butikker, lager og produktion i Ølgod, Varde og Grindsted.

Alarm til erhverv
PIR føler til erhverv

Alarmsystem, der kan udvides

Vi spidler ikke jeres tid med en masse standardpriser, som i sidste ende alligevel ikke vil matche den løsning vi sammen finder.
Samtidig sørger vi at altid for at vi med omhu vælger de produkter, som passer bedst til hver enkelt kunde.

Med vores system kan du til enhver tid tilføje flere komponenter til dit system. Du kan sammensætte dit alarmsystem helt som du ønsker det og der er behov for lige her og nu. Hos BR-EL står vi altid klar til at rådgive og finde den løsning, der passer til din virksomhed, uanset størrelse.

Vi kigger på tegninger og på baggrund af dette, ser vi hvor der eventuelt er blinde vinkler, som skal dækkes af videoovervågning, sensor på døre/vinduer eller bevægelsessensor. Har man fx. en kontorhund, som der skal tages højde for – så tager vi det med i planlægningen og dette understøttes.

Få tyverisikring til jeres virksomhed

Få tyverisikring til jeres virksomhed 

BR-EL El-installatør Varde Grindsted Ølgod

Klar med rådgivning, levering og montering

Hos BR-EL i Varde, Ølgod og Grindsted står vi altid klar med rådgivning, levering og montering. Vi gennemgår jeres behov og finder den løsning der passer bedst til jer og virksomheden. Vi har mange års erfaring med montering og installation af alarmsystemer hos virksomheder. Vi ved at hver virksomhed er unik og derfor er det også vigtigt med rådgivning inden. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak i virksomhende om de mange muligheder for et sikkerhedssystem. Efterfølgende udarbejder vi et tilbud til jer – når det er godkendt finder vi det optimale tidspunkt for jer at montere det, så vi sikrer mindst belastning i forhold til arbejdet hos jer.

Mange alarmsystemer i dag kræver ikke at vi skal trække kabler og ledninger – så det er blot montering, installation og selvfølgelig opsætning på de udvalgte medarbejderes smartphone. Ønsker i derimod et kablet sikkerhedssystem, så gør vi også i dette i lige så høj grad som med det trådløse system.

Kontakt os på 📞 70 60 27 35 eller info@br-el.dk – så finder vi det helt rigtige sikkerhedssystem til din virksomhed i Varde, Grindsted og Ølgod.

Kontakt os

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10