Sikring af hjemmet med alarmsystemer

I 2019 var der 24.553 anmeldelser af indbrud i danske hjem – og selvom det er det laveste tal i 30 år, så er det stadig en meget ubehagelig oplevelse for langt de fleste.

Hos BR-EL A/S i Ølgod kan vi hjælpe med tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning, som passer perfekt til dit hjem og behov. Vi kører fra Ølgod til Ansager, Grindsted og Varde og tager gerne en uforpligtende snak på forhånd.

Kontakt os på 📞 70 60 27 35

 

Vi kan hjælpe dig!

Danmark er desværre det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Der er dog meget man selv kan gøre – det er både i forhold til udendørsbelysningen, men også i forhold til alarmsystemer og overvågning.

indbrud-skalsikring-ølgod

Det er derfor en kæmpe fordel at bruge din lokale elektriker i Ølgod til at hjælpe dig med sikring af dit hjem. Vi kan hjælpe med både udendørsbelysning samt opsætning og montering af alarmsystemer og videoovervågning. De fleste alarmsystemer kan styres via en app og det hjælper vi dig selvfølgelig i gang med inden vi kører.

 

Hvornår sker indbruddene?

Selvom indbruddene er faldende i Danmark, så er det stadig i årets sidste måneder, at antallet af indbrud stiger. Det er en tilbagevendende tendens, der muligvis hænger sammen med, at indbrudstyvene især opererer i juletiden.

indbrud om natten med koben

Antallet af indbrud er relativt højt i de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme og samtidig er det markant højere i de mørkere måneder. Mørke er attraktivt for tyvene, fordi det gør det nemmere at skjule sig for naboer og fordi det er nemt at se, om nogen er hjemme.

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os på 📞 70 60 27 35.

 

Indbrud i villaer

Villaer er stadig tyvens foretrukne type af bolig. Tilbage i 2018 blev 75% af indbruddene i Danmark begået i villaer, selvom villaer kun dækker 58% af de danske husstande.

Det er der flere grunde til – risikoen for at blive opdaget er meget lille, fordi der er stor afstand mellem naboer og samtidig kan tyven ofte gemme sig bagved en hæk eller et hegn og derefter relativt nemt komme væk ved flugtveje som terrasse- eller kælderdøre.

Skalsikring af huset

For de fleste kan det give en ekstra tryghed, at sætte alarmen til om natten, mens man sover. Der findes forskellige alarmer, der tilbyder den mulighed – det kan både være forskellige sensorer, man aktiverer om natten og ellers kan man skalsikre huset.

At skalsikre huset betyder egentlig, at man får koblet alarmer på døre og vinduer og hvis de bliver åbnet eller ødelagt, så går alarmen i gang.

Vi har erfaring med skalsikring samt montering af alarmsystemer – kontakt os i dag på 📞 70 60 27 35, så finder vi et rigtig godt tilbud til dig og din familie.

Indbrud – og hvad så?

Når først man har haft indbrud, vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom det i gennemsnit er 1 ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i andre boliger.

Samtidig øges risikoen desværre for at nabohusene oplever indbrud efterfølgende.

 

Få din lokale elektriker til at montere din alarm

Vil du og din familie undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen, så kan vi hos BR-EL A/S i Ølgod hjælpe jer.

 

Vi har flere års erfaring med sikring, alarmsystemer og overvågning. Selvom der findes mange løsninger på markedet i dag, hvor man selv står for monteringen, så er det altid en god ide at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det.

 

Det handler netop meget om vinklerne og opsætningen af alarmen. Hos BR-EL A/S i Ølgod kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på 📞 70 60 27 35.

smadret vindue i Ølgod
Styr overvågning og alarm gennem app

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier, ved vi, at børnene ofte er de første, der kommer hjem til huset. Her skal det være nemt og lige til at tilslutte og deaktivere alarmen. Derfor har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør, at børnene selv kan slå alarmen fra eller til.

 

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan man som forældre få en notifikation, når der er aktivitet ved døren og/eller når alarmen slås fra, så man ved at børnene er kommet sikkert hjem og uden, der har været nogen i forvejen.

Kontakt os i dag på 📞 70 60 27 35 og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem.

Kontakt os

5 + 13 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10