Serviceelektriker med højt humør søges

Er du en faglig dygtig elektriker med højt humør og gåpåmod? Så er det måske dig, vi søger!

Om os

BR-EL består af en glad forsamling af omkring 40 medarbejdere fordelt på vores lokationer i Ølgod, Varde og Grindsted. Vi er en virksomhed, hvor højt humør og god humor er en vigtig del af vores hverdag, og vi søger derfor en alsidig serviceelektriker, der har fagligheden i orden, og som ønsker at indgå i vores gode kollegaskab. Det er vigtigt for os, at vi har det godt sammen, og at vores kunder kan mærke, at vi er glade for at komme på arbejde – det tror vi, er vejen til den bedste kundeservice!

 

Introduktion til stillingen

Vi søger en dygtig serviceelektriker, der ønsker en alsidig hverdag med mange forskelligartede spjældopgaver inden for privat, erhverv og boligforeninger. Du vil derfor komme til at arbejde med en bred palet af opgaver, som spænder fra installationer og ophæng til serviceringsopgaver. Det meste af din dag vil være planlagt i forvejen, men det er vigtigt, at du kan håndtere uforudsete hasteopgaver, som kræver, at vi smider, hvad vi har i hænderne.

Vi forventer at du:

 • Er uddannet elektriker
 • Har kendeservicegen udover det sædvanlige
 • Har kørekort
 • Har gåpåmod og godt humør

Til gengæld tilbyder vi – udover den faste løn:

 • Sundhedsforsikring
 • Sommerfest og julefrokost
 • Firmabil
 • Telefon
 • Arbejdstøj og værktøj
 • Mulighed for kurser og efteruddannelse
 • Fri kaffe og kageglade kollegaer

Praktiske informationer

Du vil blive tilknyttet vores afdeling i enten Ølgod eller Varde afhængig af dine præferencer. Vores afdeling i Ølgod findes på adressen: Jernbanegade 7-11, 6870 Ølgod, mens afdelingen i Varde er placeret på: Tømrervej 28, 6800 Varde. Dine opgaver vil ligge i hele Ølgod- og Vardeomegn, og du får selvfølgelig stillet firmabil til rådighed, så du nemt kan komme til og fra vores kunder.

 

Din arbejdstid er som udgangspunkt 7:00-15:45 man-tor og 7:00-12:15 fredag.

 

Send din ansøgning

Kan du se dig selv i en uhøjtidelig men fagligt stolt virksomhed, hvor humor er en stor del af hverdagen, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til: info@br-el.dk.

 

Vi ansætter løbende og med opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det er, der gør BR-EL til en god arbejdsplads, så skal du være velkommen til at kontakte direktør Bjørn Rasmussen på tlf.: 27 59 68 08

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”BR-EL A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1050 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”