Projektelektriker » BR-EL A/S - Elektriker Ølgod, Varde og Grindsted

Projektelektriker til stort projekt i Grindsted søges

Brænder du for at arbejde projektorienteret, og drømmer du om kolleger i verdensklasse? Så har vi måske jobbet til dig!

BR-EL_web

Om os

BR-EL består af en glad forsamling af omkring 40 medarbejdere fordelt på vores lokationer i Ølgod, Varde og Grindsted. Vi er en virksomhed, hvor højt humør og god humor er en vigtig del af vores hverdag, og vi søger derfor en alsidig projektelektriker, der har fagligheden i orden, og som ønsker at indgå i vores gode kollegaskab. Det er vigtigt for os, at vi har det godt sammen, og at vores kunder kan mærke, at vi er glade for at komme på arbejde – det tror vi, er vejen til den bedste kundeservice!

 

Introduktion til stillingen

Vi søger en dygtig projektelektriker til projekt: Efterskolen Play i Grindsted. Du vil til daglig være tilknyttet vores afdeling i Grindsted, mens din arbejdsdag primært vil foregå på projektet. Du vil her være med i alle projektets faser fra planlægning til udførsel, hvor dine primære opgaver vil være bygningsinstallation, ABA og AVA. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med disse, men det er ikke et krav. Vi skal nok lære dig det, du skal kunne! Stillingen er en fastansættelse, så når projektet er færdigt, har vi mange flere, du kan tage fat på!

Vi forventer at du:

 • Er uddannet elektriker
 • Har kørekort
 • Har gåpåmod og godt humør
 • Har struktureret tilgang til dine opgaver

Til gengæld tilbyder vi – udover den faste løn:

 • Sundhedsforsikring
 • Sommerfest og julefrokost
 • Firmabil
 • Telefon
 • Arbejdstøj og værktøj
 • Mulighed for kurser og efteruddannelse
 • Fri kaffe og kageglade kollegaer

Praktiske informationer

Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Grindsted, som ligger på Vestergade 124B, 7200 Grindsted, mens din daglige arbejdsgang vil foregå på projektet.

 

Din arbejdstid er som udgangspunkt 7:00-15:45 man-tor og 7:00-12:15 fredag.

 

Send din ansøgning

Kan du se dig selv i en uhøjtidelig men fagligt stolt virksomhed, hvor humor er en stor del af hverdagen, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til: info@br-el.dk.

 

Vi ansætter løbende og med opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det er, der gør BR-EL til en god arbejdsplads, så skal du være velkommen til at kontakte direktør Bjørn Rasmussen på tlf.: 27 59 68 08

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”BR-EL A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1050 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”