Kageglad service- og landbrugselektriker søges » BR-EL A/S - Elektriker Ølgod, Varde og Grindsted

Kageglad service- og landbrugselektriker søges 

Er du en faglig dygtig elektriker med højt humør og gåpåmod, så er det måske dig, vi søger!

 

Om os

BR-EL består af en glad forsamling af omkring 40 medarbejdere fordelt på vores lokationer i Ølgod, Varde og Grindsted. Vi er en virksomhed, hvor højt humør og god humor er en vigtig del af vores hverdag, og vi søger derfor en alsidig service- og landbrugselektriker, der har fagligheden i orden, og som ønsker at indgå i vores gode kollegaskab. Det er vigtigt for os, at vi har det godt sammen, og at vores kunder kan mærke, at vi er glade for at komme på arbejde – det tror vi, er vejen til den bedste kundeservice!

 

Introduktion til stillingen

Vi søger en dygtig landbrugselektriker, der ønsker en alsidig hverdag, og som trives i en stilling der veksler mellem spjæld- og landsbrugsopgaver. Du vil derfor komme til at arbejde med en bred palet af opgaver, som spænder fra vores landbrugsopgaver i primært ko- og svinestalde til service inden for blandt andet hvidevare. Det meste af din dag vil være planlagt i forvejen, men det er vigtigt, at du kan håndtere uforudsete hasteopgaver, som kræver, at vi smider, hvad vi har i hænderne.

 

Vi forventer at du:

 • Er uddannet elektriker
 • Har erfaring med landbrug
 • Har kørekort
 • Har gåpåmod og godt humør

 

Til gengæld tilbyder vi – udover den faste løn:

 • Sundhedsforsikring
 • Sommerfest og julefrokost
 • Firmabil
 • Telefon
 • Arbejdstøj og værktøj
 • Mulighed for kurser og efteruddannelse
 • Fri kaffe og kageglade kollegaer

 

Praktiske informationer

Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Ølgod på adressen: Jernbanegade 7-11, 6870 Ølgod, mens dine opgaver vil ligge i hele Ølgodomegn. Du får selvfølgelig stillet firmabil til rådighed, så du nemt kan komme til og fra vores kunder.

 

Din arbejdstid er som udgangspunkt 7:00-15:45 man-tor og 7:00-12:15 fredag.

 

Dine arbejdsopgaver vil være fordelt med cirka 50/50 mellem service og landbrug, og det er derfor vigtigt, at du trives med en hverdag med disse opgaver.

 

Send din ansøgning

Kan du se dig selv i en uhøjtidelig men fagligt stolt virksomhed, hvor humor er en stor del af hverdagen, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til: info@br-el.dk.

 

Vi ansætter løbende og med opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det er, der gør BR-el til en god arbejdsplads, så skal du være velkommen til at kontakte direktør Bjørn Rasmussen på tlf.: 27 59 68 08

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”BR-EL A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 800 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”