Forsikringsmanden sikrer sit hjem

Hos Mads, skal sikkerheden være i top, både for hans familie, men også fordi han er i en branche, hvor han ved, hvor vigtigt det er at sikre sit hjem.

”Det var vigtigt for os at føle os tryg især om natten med en brandalarm, der snakker sammen med vores tyverialarm” Siger Mads

Det er aldrig sjovt at komme hjem til et hjem, hvor der har været indbrud, eller hvis der pludselig opstår brand i installationer. Hvilket også betyder, at det ville kræve meget mere efter skaden, er sket, frem for at sikre hjemmet når det kommer til både indbrud og brand.

Med rådgivning fra den lokale elektriker BR-EL A/S, anbefalede Bjørn Ajax Alarmsystemet – da man både kan koble brand- og røgalarmer sammen med alamsystemet, dermed kan man have det hele samlet på sin smartphone.

Trådløs alarm i hjemmet

Netop det med smartphonen er Mads glad for ”Det er overskueligt og nemt at slå alarmen til og fra. Det giver sikkerhed, at få besked direkte på telefonen, uanset om det er brand eller indbrud når man ikke er hjemme.”

”Ajax alarmsystemet er også nemt i forhold til vores børn. Med en fjernbetjening slår de alarmen til og fra når de kommer hjem fra skole” Siger Mads.

Da man med Ajax Alarmsystemer hele tiden kan tilkoble forskellige devices, og tilføje dem til sin smartphone, kan man nemt udvide sin alarmpakke med både videoovervågning, skalsikring og vandsikring i kældre eller badeværelser.

”Det var så nemt og overskueligt – efter vi havde gennemgået vores behov, fandt Bjørn hurtigt frem til, hvilke devices vi skulle have og monterede efterfølgende det i vores hjem” fortæller Mads.

Ajax Alarmstartpakke  Tillidspakken 6.295,-

Ajax Alarmstartpakke  Grundpakken 5.595,-

Kontakt os

9 + 13 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10