Alarm og sikring
til erhverv

Adgangskontrol

Videoovervågning

Tågekanon

Alarm og sikring

Typer af sikring til
erhverv

Adgangskontrol

Hvis du vil have erstattet de almindelige nøgler til din virksomhed, med en elektronisk adgangskontrol, bliver det meget nemmere at styre hvem der har adgang.
Vi installerer din adgangssikring, og sørger selvfølgelig også for at overholde interne og eksterne krav.

Videoovervågning

Videoovervågning giver rigtig mange gode fordele, når du gerne vil opretholde et sikkert miljø, både for dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed. Autoriserede installatører fra BR-EL sørger for at du får den bedste løsning til netop dig, når det kommer til videoovervågning, med rådgivning og installation.

Tågekanon

En tågekanon er et uundværligt værktøj, når det kommer til at sikre din virksomhed i mod ubudne gæster. Når systemet fornemmer indbrudstyven, fylder den lokalet med en tyk røg, så tyven ikke engang kan se en hånd foran sig, og det stopper indbrudstyventyven på meget kort tid.

Mangler du sikring til
din virksomhed?

Indbrud i virksomheden er desværre noget mange døjer med. Heldigvis er der en masse værktøjer, man kan bruge i virksomheden, for at forebygge problemet, men også hvis skaden allerede er sket. Hos BR-EL laver vi forskellige løsninger til din virksomhed, blandt andet adgangskontrol, videoovervågning og tågekanon.

Med løsninger til erhverv, hjælper du både din virksomhed og dine medarbejdere. Er du interresseret i en sikkerhedsløsning til din virksomhed, så  udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. Du kan også ringe til os på 70 60 27 35

Kontakt os

Kontakt os

5 + 3 =

Find os

Varde afd.

Tømrervej 28
6800 Varde

bjorn@br-el.dk
Tlf.: 75 22 24 11

 

Grindsted afd.

Vestergade 124B
7200 Grindsted

info@br-el.dk
Tlf. 75 32 11 33

 

Ølgod afd.

Jernbanegade 7 - 11
6870 Ølgod

bjorn@br-el.dk
Tlf. 75 24 42 10